Hverdagsmad over bål - hele året! - Köfte og fladbrød

    Köfte og fladbrød over bål med hjemmelavet hvidløgsolie


    Workshop - Lav hverdagsmad over bål - hele året!

    I februar måned skal vi lave köfte og fladbrød sammen. Köfte er en tyrkisk frikadelle, der formes på flade spyd. Dertil bager vi fladbrød som vi dypper i lækker hvidløgsolie. 



    Kom og nyd en vinterdag ved bålstedet på Bøstrupgård. Du lærer at tænde og vedligeholde et bål. Du lærer at lave den perfekte köfte og bage brød direkte over bålet - uden at de bliver sorte! Vi spiser maden sammen og afslutter med at rydde op og slukke bålet.

     

    Underviser: Kim Kierkegaard: www.foodandfire.dk


    Foto: Marianne Verronica

     


    Sammen med forfatter, smed og bålekspert Kim Kierkegaard tager vi en tur på bålpladsen for at lave bål og mærke fællesskabet omkring bålet i efteråret.

    Kim Kierkegaard laver bål både vinter og sommer. I foråret 2022 udgav han bogen BÅL ALMANAK sammen med Kristine Karlshøj. Bogen handler om hvordan vi kan lave bål hele året rundt, bruge de råvarer vi har ved hånden, og samtidig passe på verdens ressourcer.


    På kurset kan du købe bogen BÅL ALMANAK og få opskrifterne fra bogen med hjem.



    Praktisk info

    Tag gerne varmt tøj på, der kan tåle at blive beskidt.


    Kurset afholdes udenfor ved bålpladsen på Bøstrupgård, Bøstrup Strandvej 10, 5953 Tranekær

    Materialepris: 150 kr pr person. (til madvarer og brænde mv) - betales til underviser

    Nummer
    23400 - Hverdagsmad over bål - hele året! - Köfte og fladbrød
    Første mødegang
    søndag den 12.02.23 kl. 15:00 - 19:00
    Undervisere
    Adresse

    Bøstrupgaard - Bålpladsen, Bøstrup Strandvej 10, 5953 Tranekær

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 120,00
    søndag den 12.02.23

    Kl. 15:00 - 19:00

    Kim Kierkegaard

    Bøstrup Strandvej 10, 5953 (Bålpladsen)

    Se på kort