Mikkel og den Hvide Verden

De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram ”Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. 

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader. 

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Glæd jer til en aften med et foredrag om både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Hjerteforeningen
hjerteforeningen-640x427.jpg

Praktisk info

Hjerteforeningen og LOF Langeland samarbejder om  dette spændende foredrag, tilmelding kun til LOF
Nummer
20250 - Mikkel og den Hvide Verden
Første mødegang
torsdag den 05.11.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Ørstedskolen, H.C. Ørstedvej 10, 5900 Rudkøbing

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
torsdag den 05.11.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Mikkel Beha Erichsen

H.C. Ørstedvej 10, 5900 (Salen, mellemtrinnet)

Se på kort