Deltag i 1,2, eller 3 workshops. 300 kr pr gang eller 700 kr for alle 3

3 workshops: Find vej til din trivsel.

Deltag i 1,2, eller 3 workshops. 300 kr pr gang eller 700 kr for alle 3

Lær hvordan du kan understøtte din egen sindsro, sundhed og balance

 

Hvis du ikke trives, er i underskud, ked af det, uden retning i dit liv og måske oplever vedvarende sygdom og stress - så kan det være svært at mestre energien og overblikket til at sætte positive tiltag i værk.  

 

På de tre workshops vil du få mulighed for en større indsigt i din tilstand, hvad der bidrager til den, motivation til at handle og viden om, hvordan du kan begynde at øge din trivsel, glæde og vitalitet.

 

Med afsæt i min egen historie med flere års lav energi, søgen, underskud, senere stress kollaps og autoimmun sygdom, til hvor jeg er i dag med større tillid og og kontakt til mig selv, vil jeg præsentere min tilgang til, hvordan du kan understøtte din egen sundhed. Ikke som et her-og-nu fix med hurtige råd, men et langsigtet og ærligt arbejde med at nærme dig selv og være tro mod den, du er - med større sindsro og balance som en naturlig konsekvens heraf. 

 

Du får udleveret materiale omkring de emner, vi snakker om, så du har mulighed for at integrere principperne, når du kommer hjem i det daglige. Der vil være øvelser og oplæg til reflektion undervejs og rig mulighed for at spørge ind.

 

Over tre aftner går vi i dybden med temaerne herunder:

KURSUS 2092

Onsdag den 25. september 2019 - "Hvor står jeg nu, og hvor vil jeg hen?". 

Før du kan begynde at flytte dig, må du vide, hvor du er, og have en indsigt i, hvor der er ubalance i dit liv eller din krop. Ved at få fat i det, der motiverer og er vigtigt for dig, får du et indre pejlemærke, som du kan lade dig guide efter. Dette arbejder vi med her. 

 

 

KURSUS 2093

 

Onsdag den 9. oktober 2019 - "Hvad bidrager til min tilstand?". 

Ligesom en plante, der ikke får den rette næring, sol, vand osv., så er der forhold, der gør, at du ikke trives. Ved at skabe klarhed om, hvor i dit liv du er i underskud, og måske har været det længe, kan du begynde at tage små sikre skridt i en retning mod et liv, der understøtter opfyldelsen af dine reelle behov.

 

 

KURSUS 2094

 

Onsdag den 23. oktober 2019 - "Hvad kan jeg gøre for at skabe trivsel i mit liv?". 

Når du ved, hvor du vil hen, og du har indkredset, hvad der bidrager til din ubalance, kan du begynde at sætte ind på de relevante områder, feks ved justering i kost, livsstil, søvn, tid i naturen, de mennesker du omgås, bevægelse og motion og flere.  

 

Praktisk

Husk at medbringe vand samt skrive/tegne-redskaber og noget at skrive på. Vi bliver maks 8 deltagere. Klokken 1900-2145 (med pause midt i). Kom gerne 5 minutter før. Du kan sagtens deltage i én eller to af aftnerne, uden at have deltaget i de andre. 

Du er velkommen til at skrive til mig på kontakt@kristofferkallesen.dk hvis du har spørgsmål og på www.kristofferkallesen.dk kan du læse mere om mit arbejde som coach, hvor jeg hjælper mennesker i underskud og krise med at komme ind til deres egen sindsro og balance, gennem samtaler og forløb, naturlig bevægelses praksis og workshops.

 

Hver workshop koster 300 kr., og tager du alle 3 er prisen 700 kr. 

Nummer
2092 - 3 workshops: Find vej til din trivsel.
Første mødegang
onsdag den 25.09.19 kl. 19:00 - 21:45
Undervisere
Adresse

se opslag, Bredgade, 8870 Langå

Se på kort

Mødegange
3
Almen
DKK 700,00
onsdag den 25.09.19

Kl. 19:00 - 21:45

Med Kristoffer Kallesen

Bredgade, 8870 (se opslag)

Se på kort

onsdag den 09.10.19

Kl. 19:00 - 21:45

Med Kristoffer Kallesen

Bredgade, 8870 (se opslag)

Se på kort

onsdag den 23.10.19

Kl. 19:00 - 21:45

Med Kristoffer Kallesen

Bredgade, 8870 (se opslag)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom