Italiensk Madlavning - Lær at lave ægte, italiensk æggepasta

aeggepasta.jpg

Underviser

Inger Harborg

Italiensk Madlavning - Lær at lave ægte, italiensk æggepasta

Pasta



Autentisk italiensk æggepasta – en kulinarisk aften for feinschmeckere


Drømmer du om at mestre kunsten at tilberede frisk æggepasta, som den skabes i et ægte italiensk familiekøkken?


På dette eksklusive kursus inviteres du ind i en verden af tradition, smag og håndværk. Under kyndig vejledning får du praktisk erfaring med at forme silkebløde pastadeje til elegante fettuccine og delikate, hjemmelavede ravioli. Det hele fuldendes med klassiske, smagfulde saucer.


Dette er mere end blot et madkursus – det er en sanselig oplevelse, hvor du får indblik i de råvarer, teknikker og den passion, der gør det italienske køkken så tidløst og elsket. Du går hjem med både opskrifter og inspiration til at bringe et strejf af Italien ind i dit eget køkken, for at forkæle dig selv og måske andre med velsmagende og klassiske pastaretter.


Glæd dig til en munter og inspirerende aften i selskab med andre mad-entusiaster.


Praktisk info:
• Råvareudgift: 110-140 kr., afregnes direkte med underviseren
• Dato: Torsdag 18. september 2025


• Tidspunkt: Kl. 17.00-21.00                                         
• Sted: Frello Skolen Varde
• Medbring selv forklæde, drikkevarer og beholdere til eventuelle rester, vi ikke får spist.

Om underviseren:

Siden 2009 har jeg undervist i italiensk sprog og madlavning på aftenskole – en passion, der udspringer af mange års liv og kærlighed til Italien. Jeg er oprindeligt uddannet korrespondent i engelsk og tysk, men det var min nysgerrighed efter det italienske sprog, som førte mig til Rom i 1982. Her begyndte jeg at lære både sproget – helt fra bunden - og den italienske livsstil at kende.

Det blev starten på min egen ”giro d’Italia”, hvor jeg gennem næsten 30 år boede i fem forskellige regioner – fra det pulserende byliv i Rom til de bakkede landskaber i Marche, og i smukke egne som Viterbo, Sydtyrol, Verona og ved Gardasøen. Jeg blev fuldstændig grebet af alt det, Italien rummer: den rige kunst og kultur, de hjertelige mennesker, det storslåede landskab, den elegante mode – og ikke mindst maden. Mødet med italienernes kærlighed til råvarer i sæson og deres kompromisløse tilgang til kvalitet og smag satte et dybt aftryk i mit eget køkken.

I 1990’erne slog jeg mig ned i regionen Marche, hvor jeg boede ti år med min familie i et gammelt, charmerende stenhus på landet. Vi levede som vegetarer og drev et lille økologisk landbrug med korn, frugttræer og grøntsager, der forsynede os med friske, økologiske råvarer i mange måneder om året. Det liv formede ikke kun vores hverdag, men også mit syn på mad, bæredygtighed og den grønne italienske køkkenkunst.

Gennem årene har jeg lært ved at lytte, se og smage. Jeg har stået ved siden af erfarne italienske husmødre og passionerede amatørkokke, som med få ingredienser og stor kærlighed tryllede de mest vidunderlige retter frem. I 2023 ønskede jeg at fordybe mig endnu mere i det italienske køkken og tilbragte otte uger på International Academy of Italian Cuisine i Lucca, Toscana – en oplevelse, der gav ny viden og fornyet inspiration.

I dag står jeg med en stor skat af opskrifter, teknikker og historier fra det italienske køkken, som jeg gerne deler med andre. Min mission er at inspirere dig til at bringe duften og smagen af Italien ind i dit eget køkken – med glæde, nysgerrighed og respekt for råvarerne.

Her kan du se mere om mit italienske univers:

https://www.facebook.com/italienskkulturmadogvin


Indlæser frie pladser...

Betal med

Priser

Almen

DKK 345,00

Info

Nummer

26-0016

Første mødegang

onsdag 04.02.2026, kl. 17.00

Adresse

Frelloskolen, Ortenvej 64, 6800 (Hjemkundskabslokalet)

Cookie deklaration



Titel mangler

Besked mangler

Velkommen

Log ind med din email