Langli – en eksklusiv heldagstur for voksne

  Ro, fordybelse og storslåede naturoplevelser er nøgleordene i dette helt specielle og enestående arrangement. På stigende vand går vi til den nordligste vadehavsø Langli og her blive omringet af vandet.

  Under ebbe går fuglene på vaderne for at fourager. De samles på øen med det formål at venter på at vandet igen falder så ædepladserne bliver tilgængelige.  Vi vil være passive tilskuere til dette fantastiske skue og give os tid til rigtig at mærke øen og fuglene og følelsen af at være afskåret fra fastlandet.

  Turen er incl. dejlig frokost med spændende lokale mad- og drikkevarer  (både med og uden alkohol) som indtages på øen, når vi er blevet omringet af det stigende tidevand.


  Bemærk: Turen er i alt 10 km. og forholdsvis anstrengende, da vi går i vand en pæn del af vejen. Man kan gå i bare fødder, men medbring sko til når vi går i land. Der er toilet på øen :-)

  Tidsangivelse er vejledende - vi justerer hvis vind og vandforhold kræver det.
  Ved høje vandstande eller meget dårligt vejr aflyses turen.

  Vigitg: Medbring selv fyldt drikkedunk samt tallerken bestik og krus/glas til mad og drikke. Pak gerne i en mindre rygsæk - I får en frokostpakke med drikkevarer udleveret ved mødestedet.

  Nummer
  1410 - Langli – en eksklusiv heldagstur for voksne
  Første mødegang
  lørdag den 27.08.22 kl. 12:00 - 19:30
  Undervisere
  Adresse

  P pladsen ved Langli ebbevej , Sønderballevej Ho, 6857 Blåvand ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 475,00
  lørdag den 27.08.22

  Kl. 12:00 - 19:30

  Morten Vinding

  Sønderballevej Ho, 6857

  Se på kort