• Ditte Hørmark
    Ditte Hørmark, 46 år, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser.Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter.Uddannelse/r:Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh. Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse. International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør. Uddannet skuespiller i London.

Yoga mod stress eller hjernerystelse, 6 uger - Hensyntagende (Køge)

Yogaen hjælper hjernen med at finde ro og restituere

GRATIS PRØVETIME DEN 31. MARTS KL. 14.00-15.30

Er du ramt af stress eller hjernerystelse, og er eller har været sygemeldt pga. dette, så er holdet her noget for dig. Vi kører i 6 ugers moduler. (OBS! Hensyntagende hold*)

Yoga har en dokumenteret effekt mod stress, og hjælper hjernen med at finde ro og restituere efter en hjernerystelse.

Stress og hjernerystelse har mange af de samme symptomer. Måske kender du til at have hovedpine, føle dig svimmel, være træt, - og alligevel ikke kunne sove ordenligt. Måske kender du til tankemylder, kvalme, åndenød - og til at alting virker lidt sløret. Du har måske svært ved at huske - selv simple ting - og måske oplever du også, at din ”lunte” i perioder er meget kort. Det er helt almindelige symptomer både ved hjernerystelse og stress. Det gode er, at yogaen kan være med til at mindske eller afhjælpe symptomerne.

Yogaen vil give dig ro, afspænding og fornyet energi. Du vil opleve mere velvære i både kroppen, hovedet og sindet. På en behagelig og nydelsesfuld måde vil yogaen nedsætte antallet af stress-hormoner i kroppen - og erstatte dem med de gode anti-stress-hormoner. Det hjælper hjernen og kroppen til at restituere og skaber balance i dit nervesystem. Det genopbygger dit immunforsvar og få dine hjernebølger til at svinge langsommere.

Yogaen hjælper dig også til at være mere tilstede i kroppen og i nuet. Når du er mere tilstede, kan du bedre mærke hvad du vil og ikke vil, hvad der er vigtigt og ikke vigtigt. - Du kan bedre mærke dine grænser og sige til og fra.

Underviser Ditte Hørmark har selv haft rigtig meget gavn af yogaen. Både ved stress og andre kropslige skavanker og ubalancer. Det er bl.a. derfor hun blev yogalærer. Gennem veltilrettelagte yogaøvelser, vejrtrækningsteknikker og afspænding, vil Ditte guide dig trygt og præcist gennem øvelserne.

Vi er max 7 på holdet, så der vil være god tid til hver deltager og individuelle hensyn. Med udgangspunkt i kroppen vil vi arbejde helhedsorienteret med sammenhængen mellem krop, sind og hjerne.

Du behøver ikke at kende til yoga i forvejen for at tilmelde dig holdet. Holdet er for alle, både mænd og kvinder - med eller uden yoga-erfaring. Der kræves ingen forudsætninger andet end dem du allerede har.

Men vær opmærksom på, at yogaen ikke kan stå alene. Hvis du er alvorligt ramt af stress eller hjernerystelse, er det vigtigt at du samtidig med yogaen modtager - eller har modtaget - anden form for behandling. Yogaen understøtter hele din helings-proces og hjælper dig til bedre at kunne håndtere stressen og hjernerystelsen, så du kan komme styrket og fornyet ud på den anden side.

Underviser er Ditte Hørmark, som er en fagligt kompetent og erfaren instruktør. Ditte har bl.a. en bachelor som Psykomotorisk terapeut. Hun er Yogalærer og efteruddannet inden for Mindfulness, Kropsterapi og Sansetræning.

Er du i tvivl om hvor vidt holdet er noget for dig, eller har du spørgsmål, så ring eller skriv til Ditte på tlf. 27286013 eller ditteh@email.dk

Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i. Husk yogamåtte, tæppe og en flaske med vand.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en såkaldt 'handicap-erklæring' om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives ved første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 24460027 eller send en mail på koege@lof.dk.


Praktisk info

Praktisk info: Medbring yoga måtte, håndklæde/yogapude, tæppe og evt. vandflaske. 

Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal underskrives første mødegang.
Nummer
1035 - Yoga mod stress eller hjernerystelse, 6 uger - Hensyntagende (Køge)
Første mødegang
tirsdag den 14.04.20 kl. 11:30 - 13:10
Undervisere
Adresse

Baghuset, Vestergade 10, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
6
Pris
Handicap
DKK 600,00
tirsdag den 14.04.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 21.04.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 28.04.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 05.05.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 12.05.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 19.05.20

Kl. 11:30 - 13:10

Med Ditte Hørmark

Vestergade 10, 4600 (Salen)

Se på kort