Online Yoga ’LIVE’ - hensyntagende og for de særlig sårbare

- Lad os mødes online og dyrke yoga sammen

Lav yoga online 'Live' - sammen med andre - hvor I kan se hinanden og snakke sammen.

Har du lyst til at dyrke yoga på et fast yogahold sammen med andre - som du kan hilse på og snakke med? Men vil du helst gøre det hjemmefra, så du ikke skal ud af huset (og udsættes for unødig smittefare). Online-holdet kører i 10 uger – og du kan sagtens dyrke yogaen udendørs, hvis du har lyst til det, her i sommertiden.

Hensyntagende hold* er for dig, der har et behov for særlige hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. Undervisningen foregår på små hold med max 7 deltagere (også på dette online 'live' hold), så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker.

Deltag hvis du:
- har du lyst til at styrke dit immunforsvar
- vil holde kroppen og sindet i sund og frisk form
- vil forbedre din balance
- vil få et smil på læben
- vil mærke større glæde og ro i krop og sind
- 'mødes' og snakke og hygge med andre

Så er holdet her noget for dig. Du undervises af en sprudlende og tålmodig yogalærer, Ditte Hørmark, som guider dig præcis, venligt og personligt gennem øvelserne.

Hver tirsdag morgen kl. 9.00-10.30 mødes vi til online live-yoga på 'Zoom', sammen - men hjemme på hver vores stuegulv.

Hvad er 'Zoom'?
Du skal bruge en computer, en tablet/IPad eller en mobiltelefon (smart-phone) med forbindelse til internettet. Du vil blive guidet præcis og personligt igennem brugen af Zoom. Din underviser, Ditte Hørmark, har masser af tålmodighed, og ingen spørgsmål er for dumme. Den første gang er der mulighed for at starte lidt før, så alle kommer ordentlig på Zoom, og Ditte starter først, når alle er med. Zoom er rigtig let at bruge, når først man lige ved hvordan, og har prøvet det et par gange. Før kursets start, vil du modtage en mail med en let forståelig beskrivelse af, hvordan du kobler dig på Zoom første gang. Hvis du oplever problemer med at koble dig på, så ringer Ditte til dig, og guider dig indtil problemet er løst.

Du bestemmer selv, om de andre skal kunne se dig via kameraet, eller kun høre dig undervejs. Du kan nemlig selv slå kameraet samt højtaleren til og fra, når det passer dig. Nogle har det fint med at der er video-billede af dem hele tiden, andre har det bedre med, kun at kunne høres - og begge dele er helt fint.

Forløb:
Første gang vi mødes online og 'live', bruger vi primært tid på at få alt det tekniske på plads, og finde ind i en god struktur for vores fælles online yogapraksis. Derefter er det primært yogaen vi mødes omkring.

Tag behageligt tøj på - og hav et glas vand eller flaske med vand i nærheden.

Alle der har lyst kan være med. Der kræves ingen andre forudsætninger, end dem du har. Dette er dog et særligt hensyntagende hold.*

OBS: Den 21. og 28. juli 2020 holder Ditte sommerferie, og der er ingen undervisning i disse to uger.

Du undervises af Ditte Hørmark, der er en dygtig, kompetent og erfaren instruktør, der tager individuelle hensyn, og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne. På den måde får hver enkelt deltager mest muligt ud af undervisningen. Ditte har en bacheloruddannelse som Psykomotorisk terapeut, og er også Yogalærer og efteruddannet inden for Mindfulness, Kropsterapi og Sansetræning.

Du får brug for en yogamåtte, et yogabælte (brug alternativt et bælte fra en jakke eller morgenkåbe), en lille bold, 2 yogablokke (alternativt brug et par bøger eller træklodser) og et behageligt tæppe. Her er link, så du kan se hvilke ting du skal bruge, hvis du ikke har tingene i forvejen. De tre første ting er fra samme butik, men måske kan de fås billigere andre steder:
• Yogamåtter: https://yogaudstyr.dk/product.php?id=1001
• Yogabælter: https://yogaudstyr.dk/product.php?id=42 (brug evt. et bælte fra morgenkåbe i stedet)
• Yogablok model 1: https://yogaudstyr.dk/yogadivudstyr_blokke.php
Den fjerde ting er fra en anden butik:
• Lille (orange bold): https://www.lagersport.dk/select-massagebold-ball-punktur-1-stk.html

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, eller har du spørgsmål, så ring eller skriv til Ditte Hørmark på tlf. 27286013 eller ditteh@email.dk.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlige hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en såkaldt 'handicap-erklæring' om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives ved første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt LOF Køge på tlf. 24460027 eller send en mail på koege@lof.dk.

Corona-hensyn
I denne tid med Corona-virus, så følger vi selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Det gør vi for at passe godt på både dig og vores undervisere. Derfor kan du trygt deltage på de, hold vi kan udbyde i denne svære tid.

Se mere om myndighedernes vejledninger og Corona-restriktioner her.


Praktisk info

Praktisk info: Tag behageligt tøj på - og hav gerne et glas vand eller flaske med vand i nærheden. Ferie i uge 30 og 31, 2020.


Nummer
1058 - Online Yoga ’LIVE’ - hensyntagende og for de særlig sårbare
Første mødegang
tirsdag den 09.06.20 kl. 09:00 - 10:30
Undervisere
Adresse

Zoom (online mødested - link), , ()

Se på kort

Mødegange
10
Ny pris (hold er startet)
Handicap
DKK 199,00 995,00
tirsdag den 09.06.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 16.06.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.06.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 30.06.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 07.07.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 14.07.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 04.08.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 11.08.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 18.08.20

Kl. 09:00 - 10:30

Med Ditte Hørmark

, ()

Se på kort

tirsdag den 25.08.20

Kl. 09:00 - 10:30

Med Ditte Hørmark

, ()

Se på kort