4 x ’Intro til yoga’ i naturen (august) – Frugthaven i Egøje

- kom i gang med yoga og mærk forskellen

Målgruppen til 'Intro til yoga' er alle nybegyndere eller let øvede. Her får du mulighed for at stifte bekendtskab med yogaen og nogle af yogaens grundlæggende principper inden for bl.a. åndedræt, balance og smidighed i krop og sind. Holdet kører i 4 uger med 2 lektioner hver gang. Det kan være en god start, hvis du gerne vil i gang med at dyrke yoga, og ikke har prøvet det før - og derfor ikke ved, om det er noget for dig.

Du vil blive guidet grundigt og personligt igennem forskellige yogaøvelser, stillinger, afspænding og meditation. Vi vil arbejde holistisk med både krop, følelser og tanker, da de tre ting hænger sammen og derfor påvirker hinanden.

Vi har fået lov til at låne en stor skøn privat og ugenert græsplæne ved Frugthaven i Egøje, få minutters gang fra Egøje Station (trinbræt på Østbanen/Lokaltog, få minutter fra Køge Station - se køreplan). Du kan også tage cyklen, det er en strækning på ca 4,7 km fra Køge Torv.

Her får du muligheden dyrke yoga i naturen og opleve dens healende virkning for krop og sind. Både yogaen og dét at opholde sig i naturen har en positiv indvirkning på hele din krop og hele dit sind. Det styrker bl.a. dit immunforsvar og giver dig en bedre søvn. Det styrker kroppens muskler og smidighed, og hjælper dig til at bevare den indre ro, styrke og balance resten af dagen.

Yogaen foregår under åben himmel, så tag tøj på efter vejret (evt. lag på lag), også hvis det køligere eller let regn/støvregn. Hvis regnen siler ned, eller der er blæst/hårdt vejr, så erstattes undervisningen af online-undervisning via video/lydfiler, som du vil modtage link til på mail.

Åndedrættet er med hele vejen som et naturligt redskab til at skabe indre ro og balance. Et dybt og regelmæssigt åndedræt giver ilt og næring til hjernen og til musklerne, når de er i brug. Det får din krop og sind til at spænde af og falde til ro bagefter.

Kom i behageligt tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i. Medbring yogamåtte, et eller to tæppe/r og en flaske med vand.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, eller har du spørgsmål, så ring eller skriv til Ditte på tlf. 27286013 eller ditteh@email.dk

Du undervises af Ditte Hørmark, der er en dygtig, kompetent og erfaren instruktør, der tager individuelle hensyn, og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne. På den måde får hver enkelt deltager mest muligt ud af undervisningen. Ditte har en bacheloruddannelse som Psykomotorisk terapeut, og er også Yogalærer og efteruddannet inden for Mindfulness, Kropsterapi og Sansetræning.

Corona-hensyn
I denne tid med Corona-virus, så følger vi selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Det gør vi for at passe godt på både dig og vores undervisere. Derfor kan du trygt deltage på de, hold vi kan udbyde i denne svære tid. Hvis du er særlig sårbar, så kan du deltage ’live’ i vores onlinehold.

Se mere om myndighedernes vejledninger og Corona-restriktioner her samt i Køge Kommune.


Praktisk info

Praktisk info: Medbring yogamåtte, evt. håndklæde/yogapude, samt 1-2 tæpper og vandflaske. Ved (for) dårligt vejr erstattes undervisningen af online undervisning. 
Nummer
1055 - 4 x ’Intro til yoga’ i naturen (august) – Frugthaven i Egøje
Første mødegang
fredag den 07.08.20 kl. 09:30 - 11:00
Undervisere
Adresse

Egøje Frugthave, plænen, Egøje Byvej 12, Egøje, 4600 Køge ()

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 299,00 399,00
fredag den 07.08.20
Er blevet afholdt
fredag den 14.08.20

Kl. 09:30 - 11:00

Med Ditte Hørmark

Egøje Byvej 12, Egøje, 4600 ()

Se på kort

fredag den 21.08.20

Kl. 09:30 - 11:00

Med Ditte Hørmark

Egøje Byvej 12, Egøje, 4600 ()

Se på kort

fredag den 28.08.20

Kl. 09:30 - 11:00

Med Ditte Hørmark

Egøje Byvej 12, Egøje, 4600 ()

Se på kort