Hold krop og sind i form - også om sommeren
underviser
  • Ditte Hørmark
    underviser
    Ditte Hørmark, 46 år, har i 25 år beskæftiget sig med fysisk træning samt naturlig- og fri bevægelse, dans og yoga. Ditte har erfaring med undervisning af både børn, unge, voksne og ældre. Udover at undervise i LOF har Ditte egen virksomhed, hvor hun tilbyder terapi og kurser. Tidligere har Ditte også virket som kursusleder i teambuildingsbranchen, bl.a. for Novo Nordisk, Mærsk samt diverse kommuner og institutioner. Som skuespiller har Ditte desuden turneret med showteateret "Nova Exit" og børneteateret ”I Guder”. Privat bor Ditte i Køge med sin kæreste og datter. Uddannelse/r: Psykomotorisk terapeut, professionsbachelor fra UCC i Kbh. Krops- og psykoterapeut, 2-årig efteruddannelse. International Certificeret Coach, Sansetræner og Mindfulness-instruktør. Uddannet skuespiller i London.

Yoga-sensommertræning - hensyntagende i naturen (onsdag første gang - ellers torsdage)

Hold krop og sind i form - også om sommeren

Yoga blandet med naturlige træningsøvelser - hensyntagende* hold. Dette hold er til dig, der har brug for hensyntagende undervisning og ikke kan følge et almindeligt hold.

Yoga-sensommertræning - hensyntagende* er en kombination af blid yoga og konditionstræning, hvor du samtidig træner dit åndedræt, dine sanser og din balance. Disse elementer påvirker nemlig hinanden indbyrdes og er tilsammen grundlæggende for vores fysiske og mentale velbefindende. Naturlig træning og yoga kan give dig større ro, mere energi og skærpe din kropsbevidsthed, der er så vigtig for at forebygge skader og evt. fald. Du vil lære at bevæge kroppen naturligt og hensigtsmæssigt (også med de skader eller skavanker du har).

 Og holdet for dig, der elsker livet og nægter at gå i stå - og gerne vil:

- Træne din krop og dit sind i naturen.

- Genopbygge og bevare din gode fysiske form, balanceevne og bevægelighed. 

- Holde dit hjerte og din hjerne skarp, sund og frisk.

- Træne dine sanser så du kan bruge dem fuldt ud.

- Skabe en sund og afbalanceret hormonproduktion.

- Træne din kondition, styrke, smidighed, udholdenhed og ro - i både krop og sind.

- Få mere overskud, energi og glæde i din hverdag.

Så er holdet ’Hensyntagende senyoga-sommertræning’ i det grønne noget for dig.

Træningen foregår så vidt muligt udendørs i naturen/en have eller lignende, når vejret er til det. Nogle øvelser er der fart på, men de fleste øvelser foregår i et stille og roligt tempo, så du får din vejrtrækning og kropsbevidsthed med i træningen. Der vil blive taget hensyn til skader og skavanker, og du vil få individuel instruktion, når det er nødvendigt.

Ofte har vi så travlt i hverdagen, at vi glemmer at lytte til kroppen og bruge vores sanser. Det får os længere væk fra os selv og vores naturlige styrke og ro. Uden at vi lægger mærke til det, går vi og spænder op i kroppen, vores vejrtrækning bliver overfladisk og langsomt mister vi vores styrke, smidighed og bevægelsesfrihed. Pludselig opdager vi, at vores balance er blevet dårligere, og vi bliver rundtossede bare vi drejer én gang rundt. Armen kan ikke længere lukke bh’en og fødderne hæver i sandalerne. Vi har måske også svært ved at finde ro og slappe rigtig af. Mange af de skader og små-skavanker kommer, fordi vi glemmer at lytte til kroppens signaler og følge dens anvisninger.

Dét at opholde sig i naturen har i sig selv en healende virkning på os mennesker. Det skaber balance i både krop og sind og får os tættere på at mærke os selv. Det minimerer stress og giver os fornyet energi og ro. Hvis du samtidig bevæger dig i, og sanser naturen bevidst, er det dobbelt op. Og alt det kan du tage med dig i hverdagen efter træningen.

OBS! første mødegang er en onsdag. Resten af gangene er torsdage.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne (handicap)erklæring skal underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 24460027 eller send en mail på koege@lof.dk.

Praktisk info

Husk at medbringe yoga-/træningsmåtte og tæppe og vandflaske. OBS! første mødegang er en onsdag. Resten af gangene er torsdage. OBS! Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal underskrives første mødegang. Se mere under beskrivelsen af holdet.
Nummer
191179 - Yoga-sensommertræning - hensyntagende i naturen (onsdag første gang - ellers torsdage)
Første mødegang
onsdag den 07.08.19 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

Lokale opdateres, ,

Se på kort

Mødegange
4
Almen
DKK 395,00
onsdag den 07.08.19
Er blevet afholdt
torsdag den 15.08.19
Er blevet afholdt
torsdag den 22.08.19
Er blevet afholdt
torsdag den 29.08.19

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

, (Lokale opdateres)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom