Hensyntagende sommeryoga i naturen - Det Grønne Hus i Åhaven (FYLDT OP!)

- Ro og styrke for krop og sjæl

På 10 skønne sommeraftener får du muligheden for at dyrke hensyntagende sommeryoga. Yogaen er en kombination af blid yoga og konditionstræning, hvor du samtidig træner dit åndedræt, dine sanser og din balance. Disse elementer påvirker nemlig hinanden indbyrdes og er tilsammen grundlæggende for vores fysiske og mentale velbefindende.

Hensyntagende hold* er for dig, der har et behov for særlige hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. Undervisningen foregår på små hold med max 7 deltagere, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker.

Yogaen kan give dig større ro, mere energi og skærpe din kropsbevidsthed, der er så vigtig for at forebygge skader og evt. fald. Du vil lære at bevæge kroppen naturligt og hensigtsmæssigt (også med de skader eller skavanker du har).

Træningen foregår så vidt muligt i den skønne åhave i Det Grønne Hus - eller alternativt et andet sted, fx på Åsen, hvis der ikke er plads nok i haven i denne coronatid.

Dette hold er for dig, der elsker livet, nægter at gå i stå og gerne vil:
- Træne din krop og dit sind i naturen
- Genopbygge og bevare din gode fysiske form, balanceevne og bevægelighed
- Holde dit hjerte og din hjerne skarp, sund og frisk
- Træne dine sanser så du kan bruge dem fuldt ud
- Skabe en sund og afbalanceret hormonproduktion
- Træne din kondition, styrke, smidighed, udholdenhed og ro - i både krop og sind
- Få mere overskud, energi og glæde i din hverdag

Her får du muligheden dyrke yoga i naturen og opleve dens healende virkning for krop og sind. Både yogaen og dét at opholde sig i naturen har en positiv indvirkning på hele din krop og hele dit sind. Det styrker bl.a. dit immunforsvar og giver dig en bedre søvn. Det styrker kroppens muskler og smidighed, og hjælper dig til at bevare den indre ro, styrke og balance.

Du vil blive guidet grundigt og personligt igennem forskellige yogaøvelser, stillinger, afspænding og meditation. Øvelserne foregår i et stille og roligt tempo, så du får din vejrtrækning og kropsbevidsthed med i træningen. Der vil blive taget hensyn til skader og skavanker, og du vil få individuel instruktion, når det er nødvendigt.

Yogaen foregår udendørs under åben himmel, så tag tøj på efter vejret (evt. lag på lag), også hvis det køligere eller let regn/støvregn. Hvis regnen siler ned, eller der er blæst/hårdt vejr, så erstattes undervisningen af online-undervisning via video/lydfiler, som du vil modtage link til på mail.

Åndedrættet er med hele vejen som et naturligt redskab til at skabe indre ro og balance. Et dybt og regelmæssigt åndedræt giver ilt og næring til hjernen og til musklerne, når de er i brug. Det får din krop og sind til at spænde af og falde til ro bagefter.

Alle der har lyst kan være med. Der kræves ingen andre forudsætninger, end dem du har. Dette er dog et hensyntagende hold.*

Kom i behageligt tøj der passer til vejret og som du kan bevæge dig i. Medbring yogamåtte, et eller to tæppe/r og en flaske med vand.

OBS: Den 23. og 30. juli 2020 holder Ditte sommerferie, og der er ingen undervisning i disse to uger.

Er du i tvivl om holdet er noget for dig, eller har du spørgsmål, så ring eller skriv til Ditte på tlf. 27286013 eller ditteh@email.dk

Du undervises af Ditte Hørmark, der er en dygtig, kompetent og erfaren instruktør, der tager individuelle hensyn, og guider dig trygt og præcist gennem øvelserne. På den måde får hver enkelt deltager mest muligt ud af undervisningen. Ditte har en bacheloruddannelse som Psykomotorisk terapeut, og er også Yogalærer og efteruddannet inden for Mindfulness, Kropsterapi og Sansetræning.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlige hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en såkaldt 'handicap-erklæring' om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives ved første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt LOF Køge på tlf. 24460027 eller send en mail på koege@lof.dk.

Corona-hensyn
I denne tid med Corona-virus, så følger vi selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Det gør vi for at passe godt på både dig og vores undervisere. Derfor kan du trygt deltage på de, hold vi kan udbyde i denne svære tid. Hvis du er særlig sårbar, så kan du deltage ’live’ i vores onlinehold.

Se mere om myndighedernes vejledninger og Corona-restriktioner her samt i Køge Kommune.


Praktisk info

Praktisk info: Medbring yogamåtte, evt. håndklæde/yogapude, samt 1-2 tæpper og vandflaske. Ved (for) dårligt vejr erstattes undervisningen af online undervisning. Ferie i uge 30 og 31, 2020.


Nummer
1052 - Hensyntagende sommeryoga i naturen - Det Grønne Hus i Åhaven (FYLDT OP!)
Første mødegang
torsdag den 11.06.20 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

Det Grønne Hus, Vestergade 3c, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
10
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 498,00 995,00
torsdag den 11.06.20
Er blevet afholdt
torsdag den 18.06.20
Er blevet afholdt
torsdag den 25.06.20
Er blevet afholdt
torsdag den 02.07.20
Er blevet afholdt
torsdag den 09.07.20
Er blevet afholdt
torsdag den 16.07.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

Vestergade 3c, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 06.08.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

Vestergade 3c, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 13.08.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

Vestergade 3c, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 20.08.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

Vestergade 3c, 4600 (Haven)

Se på kort

torsdag den 27.08.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Ditte Hørmark

Vestergade 3c, 4600 (Haven)

Se på kort