Kreativ Mindfulness

- oplev glæden ved den kunstneriske skabelsesproces

Kreativ Mindfulness
- Giv dig selv en kreativ pause i hverdagen og oplev glæden ved den kunstneriske skabelsesproces.

På dette weekendkursus laver vi male- og tegneøvelser, der skaber fordybelse og giver ro i sindet.

Program for weekenden:
Lørdag: Vi starter med malemeditation. Derefter vil der være en kort indføring i farvelære og farvernes kvaliteter. Så går vi i gang med formtegningsøvelser ved et staffeli. Vi tegner mønstre med bevægelse og rytme, hvilket skaber dynamik i kroppen, sindet og åndedrættet. Efter frokostpausen fortsætter vi med formtegningsøvelserne og afslutter dagen med endnu en meditation.

Søndag: Vi starter med malemeditation. Derefter finder vi det indre legebarn frem, for vi skal bruge fingrene til at blande tørpastelfarver på papiret, og eksperimentere med farveblandinger.

Så holder vi frokostpause. Om eftermiddagen bliver du guidet i at tegne et billede med lukkede øjne, så kroppens andre sanser kommer i brug. Derefter handler det om at slippe selvkritikken, og se på mulighederne i at færdiggøre maleriet. Vi runder weekenden af med en sidste farvemeditation, så vi går herfra med ro i sindet.

Forudsætninger: Det er ikke nødvendigt med erfaring i at male eller tegne. Vi arbejder med plantefarver, grafitstifter, tørpasteller, oliekridt og akvarelfarver.

Du skal ikke medbringe nogen materialer, papir eller lærreder, det købes på kurset af underviseren. 

Vær opmærksom på, at øvelserne handler om at arbejde med sig selv igennem male- og tegneprocessen og ikke at kunne tage et færdigt kunstværk med hjem. Til gengæld vil du opleve, hvordan man kan bruge kunst til at udvikle sig selv, skabe fordybelse, ro og glæde.

Jeg glæder mig til en fantastisk weekend med jer.

Tidspunkt og sted: Lørdag og søndag kl. 10.00-14.00 med en halv times indlagt frokost.

Medbring: 80 kr. til materialer, tøj, der kan tåle at blive beskidt, egen mad og drikkelse samt mundbind til når vi bevæger os rundt.

Underviser: Kunstterapeut Lisbeth Kirk MøllerPraktisk info

Medbring: 80 kr. til materialer til underviseren. Tøj der kan tåle at blive beskidt. Frokost og drikkevarer. Mundbind til når vi bevæger os rundt.
Nummer
462111152 - Kreativ Mindfulness
Første mødegang
lørdag den 06.03.21 kl. 10:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Den Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge ()

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 430,00
lørdag den 06.03.21

Kl. 10:00 - 14:00

Med Lisbeth Kirk Møller

Strandpromenaden 1, 4600

Se på kort

søndag den 07.03.21

Kl. 10:00 - 14:00

Med Lisbeth Kirk Møller

Strandpromenaden 1, 4600

Se på kort