• Rebecca Louise Neale
    Hej, jeg hedder Rebecca Neale! Jeg kommer fra England, men har boet i Danmark i over 10 år. Jeg har en CELTA-certificering (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) fra Cambridge, England. CELTA er den mest anerkendte engelskundervisningskvalifikation i verden. Jeg har undervist i engelsk i både England og Danmark, både til erhvervsformål og som almensprog. Jeg har mange års erfaring med at undervise en meget bred vifte af voksne kursister - fra pensionister og arbejdsløse til servicemedarbejdere og ledere. Jeg lægger meget vægt på at bruge metoder og materiale der passer til kursisterne, så undervisningen bliver sjovt såvel som gavnligt. Mine kursister skal turde begå fejl – det er derfor vi er her! Som englænder, kender jeg til såvel de formelle som de mere uformelle sider af det engelsk sprog og samfund. Jeg er også uddannet antropolog, så mine kursister bliver også klogere på kulturen og får et indblik i, hvad der rører sig i den engelsksprogede verden.)

(pt. corona-nedlukket) Engelsk konversation – Trin 3 øvede

-bliv skarp til at kommunikere med verden

Engelsk konversation – Øvede:
Vi tager udgangspunkt i nyhedsartikler og korte historier om aktuelle og interessant emner. Du kommer til at udvide dit diskussionsordforråd, så du kan udtrykke din holdninger klart og præcist og holde en samtale i gang.

Kurset bliver løbende tilpasset til deltagernes interesser – kom gerne med et emne du gerne vil diskutere!

Ved at snakke sammen i par og små grupper, træner du både dine konversations engelsk og føler dig komfortabel med at tale foran nye mennesker. Der skabes en stemning, hvor det er sjovt at tale, også selvom man laver fejl en gang i mellem.

Kom og lær i trygge rammer, øg din selvtillid, og hav det sjovt med andre er samme situation. Jeg glæder mig til at møde dig!

Det praktiske:
Vi bruger en brede vifte af materiale tilpasset til gruppen. Kopiudgift på ca. 60 kr. må forventes.

Krav til kursus - Mellem niveau (B1+):
Jeg kan forstå indholdet i samtaler om almindelige dagligdags emner samt forstå indholdet af f.eks. nyhedsudsendelser i radio og tv. Jeg har solid forståelse for dagligdags tekster og almindelige avisartikler og kan referere indholdet af disse tekster og artikler. Jeg kan forstå lettilgængelige noveller og tekster som eksempelvis blogs. Jeg kan ubesværet føre en almindelig samtale samt redegøre for mine synspunkter om et givent emne på et rimeligt niveau. Jeg kan skrive tekster til dagligdags brug og også enkle tekster om emner, der har min interesse.

Nummer
4621123 - (pt. corona-nedlukket) Engelsk konversation – Trin 3 øvede
Første mødegang
torsdag den 14.01.21 kl. 18:45 - 20:15
Undervisere
Adresse

Sted opdateres,

Se på kort

Mødegange
14
Pris
Almen
DKK 1260,00
torsdag den 14.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 21.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 28.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 04.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 11.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 18.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 25.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 04.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 11.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 18.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 25.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 01.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 08.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 15.04.21

Kl. 18:45 - 20:15

Rebecca Louise Neale

(Lokale opdateres)