• Rebecca Louise Neale
    Hej, jeg hedder Rebecca Neale! Jeg kommer fra England, men har boet i Danmark i over 10 år. Jeg har en CELTA-certificering (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) fra Cambridge, England. CELTA er den mest anerkendte engelskundervisningskvalifikation i verden. Jeg har undervist i engelsk i både England og Danmark, både til erhvervsformål og som almensprog. Jeg har mange års erfaring med at undervise en meget bred vifte af voksne kursister - fra pensionister og arbejdsløse til servicemedarbejdere og ledere. Jeg lægger meget vægt på at bruge metoder og materiale der passer til kursisterne, så undervisningen bliver sjovt såvel som gavnligt. Mine kursister skal turde begå fejl – det er derfor vi er her! Som englænder, kender jeg til såvel de formelle som de mere uformelle sider af det engelsk sprog og samfund. Jeg er også uddannet antropolog, så mine kursister bliver også klogere på kulturen og får et indblik i, hvad der rører sig i den engelsksprogede verden.)

(pt. corona-nedlukket) Engelsk genopfriskning - Trin 2 let øvede

-bliv klar til at kommunikere med verden

Engelsk genopfriskning - let øvede:
Trænger du til at få banket rusten af dit engelsk? Har du lært engelsk for mange år siden og har nu bruge for det igen? Ønsker du at blive bedre og mere sikker til at gøre dig forståelig i engelsk? Hvis du kan svare ja, så er dette kursus det rigtigt for dig!

Du udvider dit ordforråd lærer at forstå og bruge sætninger og hyppigt anvendte udtryk. Du lærer på en sjov og enkel måde at beskrive din egen baggrund, omgivelser, meninger og umiddelbare behov/ønsker. Du kommer til at kunne kommunikere i almindelige situationer fx på rejser og når du møder engelsktalende bekendte. Vi bruger lege, såvel som situationsøvelser og rollespil til at træne dit engelsk på en realistisk måde.

Grammatiske øvelser vil indgå efter behov, med fokus på de problemer der står i vejen for at du bliver forstået.

Du er selv med til at bestemme kursusindholdet. Undervisningen tilrettelægges ud fra deltagernes ønsker og behov, med udgangspunkt i holdets niveau og mål. Kom gerne med et område du gerne vil blive bedre til på engelsk!

Kom og lær i trygge rammer, øg din selvtillid, og hav det sjovt med andre som står i den samme situation. Jeg glæder mig til at møde dig!

Det praktiske:
Vi bruger en brede vifte af materiale tilpasset til gruppen. Kopiudgift på ca. 60 kr. må forventes.

Krav til kursus: Mellem basis niveau (A1+)
Jeg kan forstå små hverdagsord og udtryk. Jeg kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser. Jeg kan læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i diverse hverdagsbrochurer. Jeg kan udveksle enkel small-talk og vendinger om mig selv, min familie og mit arbejde. Jeg kan skrive korte beskeder og notater.

Nummer
4621122 - (pt. corona-nedlukket) Engelsk genopfriskning - Trin 2 let øvede
Første mødegang
torsdag den 14.01.21 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

Sted opdateres,

Se på kort

Mødegange
14
Pris
Almen
DKK 1260,00
torsdag den 14.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 21.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 28.01.21
Er blevet afholdt
torsdag den 04.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 11.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 18.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 25.02.21
Er blevet afholdt
torsdag den 04.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 11.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 18.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 25.03.21
Er blevet afholdt
torsdag den 01.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 08.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 15.04.21

Kl. 17:00 - 18:30

Rebecca Louise Neale

(Lokale opdateres)