• Bodil Grage

    Bodil Grage er autoriseret fysioterapeut og har en diplomuddannelse i sundhedsfaglig supervision og vejledning - samt over 20 års sundhedsfaglig erfaring og viden. Når du er sammen med Bodil - så er der altid smil og latter - og det smitter. Og så er Bodil meget fokuseret på, at deltagerne får noget ud af deres deltagelse og opnår både fysisk/psykisk udbytte samt et rart socialt fællesskab.

    Bodil har også egen klinik, som du kan se på www.bodilgrage.dk

    )

Træn i naturen på trods af helbredsproblemer - hensyntagende hold (Køge Nordstrand)

- styrk din krop og velbefindende

Hold dig i gang sammen med andre. Kom med fysioterapeut Bodil Grage ud og træne i naturen. Det er meget sjovere i fri luft - med højt til himlen - at styrke og træne sin krop. Max 7 deltagere. Og sammen med Bodil - så vil du helt sikkert også komme til at grine en masse og hygge jer sammen.

Målgruppe: Kurset er et hensynstagende hold*, for dig der har bredbredsproblemer eller andre skavanker, og gerne vil holde dig i gang sammen med andre. Det kan være, at du har hjerteproblemer, diabetes type 2, KOL eller noget andet, der gør det ekstra vigtigt, at du holder dig i gang. For at få udbytte af træningen skal du ved opstart minimum kunne gå ca. 3 km på en time.

På dette hold har vi fokus på fastholdelse af motion og sunde vaner. Måske er du for nylig blevet færdig med et genoptræningsforløb på hospitalet eller i kommunalt regi - og gerne vil fastholdes i at fortsætte træningen. Det kan også være, at du bare gerne vil i gang med at få gode vaner ind i dagligdagen.

At deltage på et hold føles mere ’forpligtende’ og giver et socialt fællesskab, der er med til at holde dig i gang. Netop dette betyder, at du nemmere kommer afsted og 'holder fast' i den sunde livsstil, der er så vigtig for netop dig. Du vil på dette hold være sammen med andre, der også har lignende kroniske sygdomme. Det giver et særligt fællesskab, hvor du vil opleve fokus, videndeling og en fælles motivation for at fastholde de gode vaner, der gør dit liv som kroniker bedre i dagligdagen. Det skal nemlig være nemt at holde fast.

Underviser på holdet er Bodil Grage, som er professionel sundhedsfaglig vejleder og fysioterapeut. Bodil har flere års erfaring i at undervise og træne personer med KOL, diabetes, hjerteproblemer o.l.

Al træning foregår i naturen og hver mødegang indeholder:
- Fysioterapeuten kommer med gode råd og viden
- 3-4 km gang i naturen
- Styrketræning
- Tid til at snakke med de øvrige deltagere på holdet i slutningen af træningen

Vi vægter det sociale aspekt meget – fordi det er med til at give et godt socialt fællesskab og fastholde dig. Derfor lægges op til, at deltagerne skiftes til at medbringe en termokande med varm drik som drikkes udendørs. Sin egen kop sørger man hver især for selv at medbringe. Krus og termokande kan opbevares, mens vi træner.

Træningen foregår udendørs ved Nordstranden i Køge og i Tangmoseskoven. Her er der sand, lidt kuperet terræn, skov og udfordringer, som vi kan træne i. Der er toiletter ved Nordstranden.

Mødested: Køge Nordstranden, hvor vi mødes ved det store træ, der hvor parkeringspladsen "svinger" ned mod vandet.
Kørevejledning: Når du har passeret Restaurant Stacys Diner (Bådehavnen 1) på din højre side, fortsætter du til enden af P-Pladsen.
Påklædning: Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i, og som passer til vejret, da vi er ude hver gang.

Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne underviser Bodil Grage på tlf. 30321214 (i dagtimer i hverdage) www.bodilgrage.dk.

Ferie: Uge 28-30, 2021 (begge uger incl.). Der forsøges at arrangere noget fælles frivillig samtræning i denne periode.

Corona-hensyn
I denne tid med Corona-virus, så følger vi selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Det gør vi for at passe godt på både dig og vores undervisere. Derfor kan du trygt deltage på de, hold vi kan udbyde i denne svære tid.

Se mere om myndighedernes vejledninger og restriktioner her på samt i Køge Kommune

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 24460027 eller send en mail på koege@lof.dk.

Praktisk info

Påklædning: Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i, og som passer til vejret, da vi er ude hver gang.

Mødested: Køge Nordstranden, hvor vi mødes ved det store træ, der hvor parkeringspladsen "svinger" ned mod vandet. Kørevejledning: Når du har passeret Restaurant Stacys Diner (Bådehavnen 1) på din højre side, fortsætter du til enden af P-Pladsen.

Ferie: Uge 28-30, 2021 (begge uger incl.).

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding
Nummer
4621186 - Træn i naturen på trods af helbredsproblemer - hensyntagende hold (Køge Nordstrand)
Første mødegang
tirsdag den 02.03.21 kl. 13:00 - 14:40
Undervisere
Adresse

Køge Nordstrand/Marinaen, Bådehavnen v/ p-plads, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
9
Pris
Handicap
DKK 895,00
tirsdag den 02.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 09.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 16.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 30.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 06.04.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 13.04.21

Kl. 13:00 - 14:40

Bodil Grage

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Det store træ, hvor parkerings)

Se på kort

tirsdag den 20.04.21

Kl. 13:00 - 14:40

Bodil Grage

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Det store træ, hvor parkerings)

Se på kort

tirsdag den 27.04.21

Kl. 13:00 - 14:40

Bodil Grage

Bådehavnen v/ p-plads, 4600 (Det store træ, hvor parkerings)

Se på kort