• Nadia Maria Luczynska
    Nadia Maria Luczynska er uddannet performance skuespiller og danser. Hun har desuden en grunduddannelse i Bodymind krops- og psykoterapi, er Massageterapeut uddannet fra What Pho i Thailand, Kostvejleder fra Birgitte Nymann samt Børneyogalærer uddannet fra Yogarollinger.Nadia har derudover taget adskillelige kurser og forløb inden for krop, sind og ånd i ind- og udland, og har bla. rejst og boet i udlandet i mere end 7 år. Nadia har altid ladet hjertet vise hende vej til næste eventyr, det hun skulle gå i dybden med og ladet intuitionen råde. Igennem 20 år har Nadia beskæftiget sig med krop, dans, bevægelse, rytmik, musik, sang, yoga, meditation m.m. Hun har et holistisk fokus på kroppen og sindets sammenhæng og den iboende kraft der kommer, når vi får skabt balance i hele vores system. Nadia er af den klare overbevisning, at ingen forhindring er for stor til at kunne skabe større balance, og brænder meget for åndedræts bevidsthed/træning og mindfullness som et stærkt redskab til at finde sin egen styrke og kraft. Og Nadia er ikke i tvivl om at vi bliver nødt til at søge indad i både krop og sind hvis vi vil opleve os selv hele glade og i balance. Nadia brænder også meget for kostens sammenhæng med vores helbred og som glutenallergiker har hun stor erfaring med at skabe balance gennem kosten. Nadia er vild med Yoga, meditation og afspænding, som altid har været noget hun har måtte søge tilbage til igen og igen. Derfor har hun også uddannet sig til børneyogalærer og vil rigtigt gerne skabe et rum i denne travle verden for børn og deres familier til ro, nærvær og det at mærke sig selv. Hun har undervist i aftenskole-regi siden 2010 og har bla. også afholdt foredrag samt højskoleophold i Danmark og 'krop, sind og ånd' ophold på Kreta.Nadia bor i lille Ejby sammen med hendes mand, lille søn og deres lille hund. Og hun er først og fremmest mor med stort M i livet!

Familieyoga for voksne og børn mellem 7-12 år (Ejby)

Yoga for børn og deres forældre eller bedsteforældre

Familieyoga for børn på 7-12 år og jeres forældre, bedsteforældre eller andre voksne.

Tag med dit barn eller barnebarn til familieyoga og oplev en stund væk fra det ellers meget hurtigtkørende samfund. Kom med til hyggelig familieyoga, hvor kodeordene er leg, nærvær, brug af kroppen, sanserne og gruppedynamikken mellem børn og voksne.

Vi vil tage udgangspunkt i forskellige yndlingsting og interesser, fx. musik, sange, rytmer m.m. og gennem en kreativ tilgang, vil vi sammen komme ind på et legende yogaeventyr, fuld af forskellige klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og afspænding. Der vil være øvelser, vi laver parvis og i grupper, og vi vil inddrage både maling, tegning, tekst, sanselige materialer som fjer, sten, glaskugler, sæbebobler mm.

Underviser er Nadia Maria Luczynska, der kommer fra Ejby, og hun glæder sig meget til at møde alle voksne og børn til lidt sjov og hyggelig Familie-Yoga!

Praktisk info

Husk yogamåtter, evt. tæpper og flaske med vand.
Nummer
2010006 - Familieyoga for voksne og børn mellem 7-12 år (Ejby)
Første mødegang
mandag den 03.02.20 kl. 19:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Ejby Skole, Skovvang 6, Ejby, 4623 Lille Skensved

Se på kort

Mødegange
12
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 125,00 750,00
mandag den 03.02.20
Er blevet afholdt
mandag den 10.02.20
Er blevet afholdt
mandag den 24.02.20
Er blevet afholdt
mandag den 02.03.20
Er blevet afholdt
mandag den 23.03.20
Er blevet afholdt
mandag den 30.03.20
Er blevet afholdt
mandag den 20.04.20
Er blevet afholdt
mandag den 04.05.20
Er blevet afholdt
mandag den 11.05.20
Er blevet afholdt
mandag den 25.05.20
Er blevet afholdt
mandag den 08.06.20

Kl. 19:00 - 20:00

Med Nadia Maria Luczynska

Skovvang 6, Ejby, 4623 (Bevægelsesrum)

Se på kort

mandag den 15.06.20

Kl. 19:00 - 20:00

Med Nadia Maria Luczynska

Skovvang 6, Ejby, 4623 (Bevægelsesrum)

Se på kort