Gerda Just Hansen
Økonoma og kostunderviser

Gerda Just Hansen

Kort om mig selv. Jeg hedder Gerda Just Hansen og er hospitalsuddannet økonoma på Rigshospitalet. Har arbejdet på EGV Stevnshøj i centralkøkkenet i 27 år, og i køkkenorganisationen som produktionsansvarlig i Faxe i 10 år. Nu arbejder jeg som afløser i 2 køkkener og underviser 4 aftener om ugen. Siden 1980 har jeg undervist i madlavning, salater og senest kostomlægning 1-2-3 både som e- learning og som hold. Igennem mit arbejde har jeg kostvejledt mange mennesker. Det vigtigste er, at hver enkelt deltager skal behandles med sin egen kostplan. Jeg underviser i: • Kostomlægning • Salatkursus • Vintersalat • Sovse kursus • Flødebollekursus • Bagning med gærdej • Kransekagekursus • Temperering af chokolade • Food styling • Julebagning  og holder foredrag om demens.

Kontaktoplysninger