USA valgkampsfest i Pakhuset - vinder Trump igen? Foredrag og debat med Mads Fuglede en uge før valget

- et skæbnevalg finder sted den 3. nov. 2020 og meget står på spil

Sidst vandt Donald Trump til manges overraskelse det amerikanske valg. Kan han gøre det igen? Kom og deltag i vores spændende 'USA Valgkampsfest' tirsdag den 27. okt. med et topaktuelt foredrag og debatmøde om USA-valget - i selskab med USA-analytiker og prisvindende formidler, Mads Fuglede, der altid er utrolig spændende at høre på.

Aftenen starter med fælles spisning i Bryggeri Braunsteins nye flotte Pakhus på Køge Havn, og en rigtig god lækker pizza fra Pakhuset med 1 drikkevare, til 199 kr. (OBS! Dette bestilles og betales særskilt). Det bliver en aften i rigtig amerikansk stemning. BESTIL MENU HER.

I generationer har mange opfattet USA som den trygge 'storebror', der passede på Vesten og holdt ro i verden. En storebror som vi kunne stole på som allieret og samarbejdspartner. Efter Trump blev præsident er tingene vendt på hovedet og stort set alle frygter det næste tweet fra præsidenten. Hvad har han nu fundet på? Hvad mener han nu? Hvad har han nu ændret mening om. Hvad vil han nu ændre? Hvad betyder det for USA som helhed og landets forhold til Vesten og den øvrige verden. Og hvad sker der for alvor, hvis Donald Trump vinder igen?

Denne aften kan du høre Mads Fuglede's analyse, betragtninger og kommentarer om det USA vi oplever i dag og det kommende valg, der finder sted mindre en en uge efter dette foredrag og debatarrangement. Mere aktuelt kan det næsten ikke blive.

 Mads Fuglede har beskæftiget sig med amerikansk politik som fast kommentator på TV2 ved de amerikanske præsidentvalg i 2008 og 2012 og som medvært for præsidentvalget i 2016 samt som forfatter og foredragsholder. Mads Fuglede er uddannet cand.mag. i historie og filosofi fra Aarhus Universitet og har undervist i international politik samt USA’s historie på en stribe universiteter og højskoler.

Siden 2017 har Mads Fuglede været medlem af folketinget for Venstre, og er i dag bl.a. ordfører på flygtninge og integrationsområdet samt formand for NATO's Parlamentariske Forsamling. Se Mads Fugledes øvrige aktuelle poster i Folketinget her.

Vi ser frem til at lave en rigtig spændende aften - som er præcis én uge før det amerikanske valg.Nummer
1118 - USA valgkampsfest i Pakhuset - vinder Trump igen? Foredrag og debat med Mads Fuglede en uge før valget
Første mødegang
tirsdag den 27.10.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Pakhuset Braunstein, Carlsensvej 5, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 27.10.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Mads Fuglede

Carlsensvej 5, 4600 (Salen)

Se på kort