Foredragsholder
  • Pernille Aalund
    Foredragsholder
    Pernille Aalund er mest kendt for sine mange talkshows og bøger. Men i mange år stod hun bag et produktionsselskab hvor hun producerede sine egne shows, stiftede netportalen oestrogen.dk og senere udviklede Magasinet Q. Efterfølgende sad hun i en længere årrække i Aller Koncernens øverste ledelse, først som direktør for alle magasinerne, senere som innovationsdirektør med det digitale som sit primære indsatsområde. I dag har Pernille trukket sig tilbage for at hellige sig skrivekunsten og hun er blevet kendt for sine taler om forandring og ledelse af eget liv. http://www.pernilleaalund.com

Tro, lykke og livsvalg - med Pernille Aalund

Hvordan inviterer du et nyt positivt livssyn ind i de gamle vaner?

 Kom med til et inspirerende og livsbekræftende foredrag med Pernille Aalund, der vil tale om hvordan man inviterer et nyt positivt livssyn ind i de gamle vaner. Pernille vil også tale om hvordan man får 'skruet på hjernen', så det altid er det bedste man får ud af sin dag - fremfor det værste?

Kom til et foredrag der handler om at vende båden og sejle mere sikkert mod de mål man har sat, og det liv man fortjener. Kærligt, levende, humoristisk og med værdierne på plads - sætter Pernille Aalund fokus på et udvalg af livets mange scener.

Pernille Aalund er mest kendt for sine mange talkshows og bøger. Men i mange år stod hun bag et produktionsselskab hvor hun producerede sine egne shows, stiftede netportalen oestrogen.dk og senere udviklede Magasinet Q. Efterfølgende sad hun i en længere årrække i Aller Koncernens øverste ledelse, først som direktør for alle magasinerne, senere som innovationsdirektør med det digitale som sit primære indsatsområde.

I dag har Pernille trukket sig tilbage for at hellige sig skrivekunsten og hun er blevet kendt for sine taler om forandring og ledelse af eget liv.

 

 

 

 

Nummer
1902900 - Tro, lykke og livsvalg - med Pernille Aalund
Første mødegang
onsdag den 23.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Bag Haverne 1, 4600 Køge (Teaterbygningen)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
onsdag den 23.10.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Pernille Aalund

Bag Haverne 1, 4600 (Teaterbygningen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom