- lær teknikkerne og skab flotte og kreative tegninger
underviser i spansk og tegning
  • Christine L. Petersen
    underviser i spansk og tegning
    Jeg hedder Christine L. Petersen og er 35 år. For et år siden vendte jeg hjem til Danmark efter næsten 5 år i Spanien, hvor jeg bl.a. arbejdede som journalist og konsulent. Sideløbende koncentrerede jeg mig om min egen kunst, der består af store pasteltegninger, gerne med masser af farve og glimmer. De bliver i dag udstillet og solgt hos Galleri Kbh Kunst i København, som ligger på Østerbro. Det var hos en lokal kunstner i Málaga, hvor jeg boede, at jeg først fik kendskab til pastel-tegning, og jeg forelskede mig hurtigt i den netop den kunstform, da den har en stor spændvidde uanset, om du er nybegynder eller en øvet tegner.   Min tid i Spanien bød på mange udfordringer - heriblandt det at have en argentinsk kæreste, som ikke talte engelsk. Så lærer man ret hurtigt sproget! Spansk har dog været en del af mit liv siden 2008, hvor jeg flyttede til Granada for at lære sproget. Derefter studerede jeg Spansk og Internationale Relationer på Aalborg Universitet, hvilket også indebar et studieophold i Buenos Aires, Argentina. I 2013 flyttede jeg så permanent til Spanien og lærte i den grad samfundet at kende indefra. I dag taler jeg således flydende spansk og forsøger for så vidt muligt at holde fast i den sydeuropæiske kultur, mens jeg så småt er i gang med at etablere mig som kunstner på den danske kulturscene.   Jeg underviser i både spansk og tegning.

Lær at tegne med blyant og pastelfarver - workshop over tre dage i efterårsferien (Køge)

- lær teknikkerne og skab flotte og kreative tegninger

På denne workshop får du en basal indføring i tegneteknikker så som proportionering, skyggelægning, komposition og skitsemetoder at kende. Teknikkerne vil hjælpe dig til at 'ramme' motivet rigtigt ind og give dig mulighed for at tegne næsten hvad som helst. Kun fantasien sætter grænser - bogstaveligt talt.

Dette hold er en særlig workshop, som kører tre dage i efterårsferien.

Undervisningen vil byde på introduktion til tegning samt de materialer, vi kommer til at arbejde med. Desuden kommer du til at lære, hvordan du ved hjælp af et lille stykke papir hurtigt kan skalere en tegning op, hvilket gør det hele lidt sjovere. Gennem undervisningen bliver der lagt vægt på at finde motiver, som passer lige til dig og dine interesser. Workshoppen bliver tilpasset dine ønsker, ambitioner og dit niveau.

Vi tegner med pastel-blyanter, hvor du lærer at tegne på sort ppair med hvide og grå pastel-farver. Her arbejder vi meget med lyset og skyggerne i tegningen, og resultatet er en virkelig smuk og udtryksfuld tegning. 

Hvis du er klar til at kaste dig ud i en lidt mere avanceret tegneteknik, er det muligt at prøve kræfter med at tegne med pastel-farver på farvet papir. Her vil der være et særligt fokus på farvekombinationer, lys og skygger. 

Det er op til dig selv, hvilken tegnestil, du ønsker at arbejde videre med.

Du skal selv medbringe materialer, og underviser vil give en introduktion på mail, til hvad du behøver inden workshoppen starter.

Vær opmærksom på, at de tre workshopdage i efterårsferien ikke ligger på samme tid hver dag.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på denne workshop, så kan du evt. tilmelde dig et af de almindelige hold, der udbydes hver uge, tirsdag på Asgårskolen i Køge samt på Herfølge Skole om onsdagen. Vi udbyder også et daghold, der kører hveranden uge om onsdagen på Quistgårsvej i Køge.

Underviser Christine L. Petersen, der er vendt hjem til Danmark efter næsten 5 år i Spanien, hvor hun bl.a. arbejdede som journalist, konsulent og kunstner. Christine skaber store pasteltegninger, der bliver udstillet og solgt hos Galleri Kbh. Kunst på Østerbro i København. Christine underviser desuden i spansk. Se mere under 'om Christine'.

Nummer
192023 - Lær at tegne med blyant og pastelfarver - workshop over tre dage i efterårsferien (Køge)
Første mødegang
mandag den 14.10.19 kl. 09:00 - 12:30
Undervisere
Adresse

Foredragssalen på 1. sal., Ølby Center 55, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
3
Almen
DKK 650,00
mandag den 14.10.19

Kl. 09:00 - 12:30

Med Christine L. Petersen

Ølby Center 55, 4600 (Foredragssalen på 1. sal.)

Se på kort

onsdag den 16.10.19

Kl. 12:30 - 16:00

Med Christine L. Petersen

Ølby Center 55, 4600 (Foredragssalen på 1. sal.)

Se på kort

fredag den 18.10.19

Kl. 14:00 - 17:30

Med Christine L. Petersen

Ølby Center 55, 4600 (Foredragssalen på 1. sal.)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom