Hold dig i gang året rundt - fysisk og mentalt - deltag på et af vores mange kurser eller foredrag og oplevelser.
I samarbejde med Haveselskabet.
Havearkitekt
  • Karen Dahl
    Havearkitekt

    Karen Dahl er uddannet landskabsarkitekt fra Landbohøjskolen, men har stort set udelukkede arbejdet med indretning og design af private haver. Design af haver indeholder også valg af belægning, hvor skal det være, terræn og afvanding. Helt nye og bare grunde og nogle gange er huset endnu ikke bygget og gamle haver. Det er landbohaver, parcelhushaver, præstegårdshaver, kolonihaver samt boligforeninger. Karen siger selv 'Jeg udarbejder rigtig mange skitser direkte hos kunden. Så er jeg i dialog - og der skitseres struktur, haverum, placering af funktioner - og jeg rådgiver i plantesammensætning'.

    Som havearkitekt tager Karen altid udgangspunkt i den enkelte deltagers eller kundes plantekendskab, så der ikke bliver sagt for meget, der er uforståeligt. Se mere om Karen Dahl på www.havensarkitekter.dk

HAVELIV - design din have (to workshops)

I samarbejde med Haveselskabet.

'HAVELIV 2 - design din have' består at to intensive workshops, hvor der arbejdes med design og inspiration til din egen have' sammen med havearkitekt Karen Dahl. Form, funktion og plantetemaer fastlægges på kurset. 

OBS! Max 7 kursister (haver). Hvis der er deltagere, som er et par (om ét haveprojekt), kan den ene deltager opnå en deltagerrabat på 66% ved at taste rabatkoden 'partner' ind, når der tilmeldes til HAVELIV 2. (Hvis der er problemer med rabatkoden, så kontakt os på koege@lof.dk).

Hvis du har deltaget på HAVELIV 1, er du bedre rustet til HAVELIV 2, hvor din egen have kommer i fokus. De to moduler kan dog også tages uafhængig af hinanden.

Vi vil på HAVELIV 2 arbejde med alt fra belægning, vand i haven, hvor skal drivhuset være, 'jeg ønsker ny terrasse', 'hvad skal terrassen laves af - og hvor', 'jeg har en nabo der roder', blæst i haven, 'jeg har ingenting i haven', 'jeg skal ha ryddet - hvad skal væk og hvad så', 'hvor skal min køkkenhave ligge', 'jeg har lidt svært ved at gennemskue terrænforskellen i min have', 'skal jeg bygge støttemur eller beplante skråningen'? Samt spørgsmål om plantesammensætnings-temaer, 'hvad passer til Rododendron', 'hvad passer til roser', præriehave, vild med stauder o.s.v. Se uddybning under de to datoer i nedenstående.


Dette skal du medbringe til kurset:

- Opmåling over haven med i mål 1:100. Havestørrelse op til 1200m2.
- Printet billede/r af huset/boligen og de områder i haven, der ønskes hjælp med design og rådgivning til. I alt max 5 billeder, der skal være printet på papir. 
- Medbring gerne tablet/Ipad eller computer.


Mandag den 14. januar 2019, kl. 19.00-21.00: Workshop 1
Kursisten hænger sin plantegning og billeder op - og fremlægger sin haveudfordringer og haveønsker. Måske det viser sig at være noget af de samme udfordringer hos de øvrige deltagere. Men alle huse, grunde og mennesker er forskellige, så det vil være forskellige løsningsmodeller der kommer i spil. Og måske er ønskerne eller haveudfordringerne vidt forskellige.

Derefter skitseres linjer og rum af Karen Dahl, og hun fortæller, hvorfor hun foreslår denne struktur og/eller placering. Deltageren overvejer løsningsforslaget til næste gang, hvorefter der arbejdes videre med haveprojektet.

.......... 

Mandag den 21. januar 2019, kl. 19.00-21.00: Workshop 2
Kursisterne medbringer tegninger, printede billeder samt Karens oplæg fra første workshop. Karen Dahl vil sammen med deltagerne arbejde intensivt videre om de forskellige idéer og løsningsforslag, og alle kan følge hinandens projekter, da der sikkert er noget alle kan få gavn af. 


Karen Dahl medbringer div. havebøger, plantekataloger og farver til inspiration.

HAVELIV 1 & 2, er en ny 'Haveskole', der er lavet i samarbejde mellem LOF Køge og Haveselskabet (se også haveselskabet.dk). HAVELIV giver dig viden og inspiration til din have og måden at bruge din have på.

Vi skal være i LilleSyd i Herfølge. 

Praktisk info

Dette skal du medbringe til kurset: - Opmåling over haven med i mål 1:100. Havestørrelse op til 1200m2. - Printet billede/r af huset/boligen og de områder i haven, der ønskes hjælp med design og rådgivning til. I alt max 5 billeder, der skal være printet på papir. - Medbring gerne tablet/Ipad eller computer.
Nummer
191900 - HAVELIV - design din have (to workshops)
Første mødegang
tirsdag den 12.02.19 kl. 19:00 - 21:15
Undervisere
Adresse

LilleSyd Forsamlingshus, Salen, Bjergvej 8, 4681 Herfølge

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 1250,00
tirsdag den 12.02.19

Kl. 19:00 - 21:15

Med Karen Dahl

LilleSyd Forsamlingshus, Bjergvej 8, 4681 (Salen)

Se på kort

mandag den 18.02.19

Kl. 19:00 - 21:15

Med Karen Dahl

LilleSyd Forsamlingshus, Bjergvej 8, 4681 (Salen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom