Hold dig i gang året rundt - fysisk og mentalt - deltag på et af vores mange kurser eller foredrag og oplevelser.
Kom og hør om et Europa i forandring med nye udfordringer

EUROPA ... hvad nu? - Foredrag med Lykke Friis

Kom og hør om et Europa i forandring med nye udfordringer

Nyhed! Vi har været så heldige at få Lykke Friis til Køge og holde foredrag om Europa den 11. dec. kl. 19-20 på Køge Handelsskole i Campus Køge. GRATIS ARRANGEMENT.

Lykke Friis arbejder som udenrigskorrespondent i Berlin for Berlingske Tidende og kendt for sin store viden og indsigt i Europa. Som datter af en dansk far og tysk mor, har Lykke desuden fået det tyske sprog og den tyske kultur ind med modermælken. 

Som ekspert i europæiske forhold er der lagt op til et spændende foredrag med udgangspunkt i EU's og Europas nuværende omskiftelige udfordringer. - Europa befinder sig i en brydningstid i øjeblikket. Vi står foran Brexit, Angela Merkel har valgt at stoppe som formand for CDU og med alt det, der foregår i Central- og Østeuropa, så vender det op og ned på det europæiske samarbejde, siger Lykke Friis. Med det forestående valg til Europaparlamentet mener Lykke Friis, at det kan være svært at sige, hvor Europa er på vej hen: - Der er nogle, der ønsker at forandre det europæiske samarbejde fundamentalt. Og uanset hvad man mener om det, så vil det have stor indflydelse på fremtiden, siger hun.

Lykke Friis er uddannet M.Sc. i økonomi og statskundskab fra London School of Economics i 1992, cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 1993 og ph.d. i international politik fra Københavns Universitet i 1997. Lykke Friis har tidligere været klima- og energiminister fra 2009-2011 (de sidste to år endvidere minister for ligestilling) og medlem af Folketinget for Venstre 2011-2013. I to perioder fra 2006 til 2018, afbrudt af ministerperioden, var hun prorektor på Københavns Universitet. Erhvervsmæssigt har Lykke Friis også været fuldmægtig i Erhvervsministeriet, forsker og forskningschef  ved Dansk Udenrigspolitisk Institut. Hun har været europapolitisk chef hos Dansk Industri og undervist på det samfundsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet samt på Copenhagen Business School i internationale forhold. Hun var prorektor på Københavns Universitet fra 2006 til 2009 og igen fra 2013 til 2018. Lykke Friis er desuden kendt for sin store passion for fodbold - særligt tysk fodbold.

Udover foredraget med Lykke Friis har vi lavet to arrangementer inden foredraget, hvor du også har mulighed for at deltage:

Kl. 17-18: Walk & Talk Rundvisning i Campus Køge med Tim Christensen, der er formand for Campus Køge og direktør for Køge Handelsskole. Alle er velkomne og du møder bare op inden for på Torvet i Køge Handelsskole kl. 17.00. Kl. 18-19: Kom og få en bid mad og introduktion til Europa. (OBS! Tekst om  indhold opdateres) (NB! tilmelding nødvendig, så vi ved hvor mange der kommer) Kl. 19-21: Foredrag med Lykke Friis - 'Europa - hvad nu'? (NB! tilmelding nødvendig, så vi ved hvor mange der kommer)

Arrangementet er gratis og laves i samarbejde med Køge Handelsskole, Campus Køge, LOF Køge og Venstres lokale Europaudvalg Sjælland.

Praktisk info

Udover foredraget med Lykke Friis har vi lavet to arrangementer inden foredraget, hvor du også har mulighed for at deltage: Kl. 17-18: Walk & Talk Rundvisning i Campus Køge med Tim Christensen, der er formand for Campus Køge og direktør for Køge Handelsskole. Alle er velkomne og du møder bare op inden for på Torvet i Køge Handelsskole kl. 17.00. Kl. 18-19: Kom og få en bid mad og introduktion til Europa. Kl. 19-21: Foredrag med Lykke Friis - 'Europa - hvad nu'? Arrangementerne er gratis og laves i samarbejde med Køge Handelsskole, Campus Køge, LOF Køge og Venstres lokale Europaudvalg Sjælland.
Nummer
182906 - EUROPA ... hvad nu? - Foredrag med Lykke Friis
Første mødegang
tirsdag den 11.12.18 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Køge Handelsskole - Campus Køge, Auditoriet, Uddannelsesvej 20, 4600 Køge

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 0,00
tirsdag den 11.12.18

Kl. 19:00 - 21:00

Med Lykke Friis

Køge Handelsskole - Campus Køge, Uddannelsesvej 20, 4600 (Auditoriet)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom