foredragsholder

Foredrag om krig og korrespondance m/Rasmus Tantholdt

I dette foredrag fortæller Rasmus Tantholdt om alt det, han har oplevet som korrespondent for TV2 siden 2003. Han beretter bl.a. om krigene i Afghanistan og Irak, Islamisk Stat og Det Arabiske Forår – om de mænd, børn og kvinder der bliver efterladt i et enormt kaos. Rasmus’ fokus i foredraget er det menneskelige. Selv stiller han sig spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?

Foredraget er baseret på bogen ”Med åbne øjne” fra 2018, som han har skrevet i samarbejde med Andreas Fugl Thøgersen. - herunder en beskrivelse af bogen:.

MED MENNESKESMUGLERE i Agadez. På tomandshånd med Bashar al-Assad i en villa i Damaskus. I centrum af et sønderskudt Mosul, få timer efter byen blev revet ud af Islamisk Stats greb. Til bryllupsfest i det svært tilgængelige Nordkorea. I hælene på de amerikanere, der løftede Donald Trump ind i Det Hvide Hus. Med tapre drenge i Aleppos udbombede gader. På jagt efter den russiske folkestemning. Og midt i optøjer i Jerusalem.RASMUS TANTHOLDT rejser ind i verdenshistorien, mens den bliver til. Han opsøger krige og konflikter for at fortælle om de kvinder, mænd og børn, der står midt i dem. Den journalistiske ambition, både i hans mangeårige virke som udenrigskorrespondent for TV 2 og i hans bøger, er at gå til alt og alle med åbne øjne og give plads til forskelligartede stemmer, især dem, vi ikke hører så ofte.  

 

Foredraget laves i samarbejde med Jammerbugt Bibliotekerne, LOF og AOF, Menighedsrådene i Brovst, Lerup-Tranum, Torslev-Øster Svenstrup, Øland-Langeslund

kr. 130 - incl. kaffe

Nummer
19002 - Foredrag om krig og korrespondance m/Rasmus Tantholdt
Første mødegang
onsdag den 27.02.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Sport og Kulturcenter Brovst, Multisalen, Damengvej 2, 9460 Brovst

Se på kort

Mødegange
1
Foredrag incl. kaffe
DKK 130,00
onsdag den 27.02.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Rasmus Tantholdt

Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, 9460 (Multisalen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom