LOF Jammerbugt | Aftenskole, kurser og foredrag i Jammerbugt
Aabybro
LOF på Facebook Oplev smagen af blomsters forskelligheder, når nektaren har været gennem honningbiernes, og biavlerens, kyndige behandling. Honning smager mere end sødt, og indeholder duft- og smagsvarianter, der kan bidrage til udsøgt smag i mad. Honning kan have blomsteraromaer, og smage af krydderurter, Citrusfrugter, nødder og karamel. Denne aften vil byde på et indblik i biavlerens arbejde med bierne, honningen og de øvrige produkter, der høstes fra biernes arbejde i naturen.
Aftenen afsluttes med en tapas tallerken, med lidt variation af honning og
mad, og et glas honningvin.
Lars Bo Christensen, der driver Gjøl Bigård og Thybi, har bigårde flere steder i den nordvestjyske natur. Hvor det tilstræbes at høste ren og varieret naturhonning, pollen, propolis og bivoks. Vil du se andre muligheder for andre smagninger, så klik her smagninger
Gjøl Bigård, Bjergets Vej 66, Gjøl, 9440 Aabybro ()