• Pernille Birkkjær Mortensen

  Jeg er en smilende og engageret underviser/instruktør i min bedste alder (født i 1977). 
  Min uddannelse som fysioterapeut og min store erfaring i holdtræning gør, at jeg hurtigt kan tilrette de enkelte øvelser til de deltagere, der har behov for det.
  Jeg er ikke hverken gymnast eller danser, så hvis man har det bedst med at tælle takter osv. så er det ikke på mine hold, du skal være, men jeg vil garantere, at vi får sved på panden, mærker muskler vi ikke vidste, vi havde og samtidig får et smil på læben.

  )
 • fullName

  Min faglige baggrund er en uddannelse som ergoterapeut, samt instruktøruddannelser i Ballroom, Parkinson Ballroom, Yoga og Stimulastik - derudover har jeg mere en 15 års erfaring i kundekontakt.

  Dette har udviklet mig til en smilende og optimistisk person, som er fuld af energi, og som elsker kontakten med mennesker. 
  Kvalitet i det jeg leverer har den største betydning for mig og jeg prioriterer at vi har det sjovt og kan gå fra timen med et endnu større smil end da vi kom.

Osteoporose Temadag

2 temadage til dig med Osteoporose
Datoerne er fredag d. 5. februar og 26. marts begge dage 15.00-18.00

Her får du en grundlæggende viden om din sygdom og hvor ud fra du kan blive mere bevidst om at ændre vaner og motivation i forhold til trænings -og hverdagslivet.

Her kan du få viden om din sygdom og der vil være masser af mulighed for at komme med dine egne spørgmål til de professionelle.

- Den første mødegang vil der være oplæg fra en diætist og fysioterapeut.
Emnerne vil være kost, ergonomi og træning.

- Anden mødegang er der oplæg fra fysioterapeut om kunsten at omlægge vaner, samt fra osteoporoseforeningen, hvor emnerne er medicin og sygdommen Osteoporose generelt.

Osteoporose forløbet har en naturlig sammenhæng med de to temadage, derfor anbefales det af både fagpersonerne, instruktøren og Osteoporose foreningen, at man tilmelder sig begge dele, for at få det optimale ud af det.


De to temadage har en naturlig sammenhæng med Osteoporose forløbet, derfor anbefales det af både og og osteoporose foreningen at man tilmelder sig begge dele, for at få det optimale ud af det.
Der vil være kaffe undervejs.

Nummer
212182 - Osteoporose Temadag
Første mødegang
fredag den 27.08.21 kl. 15:00 - 18:00
Adresse

Fantasien, Finlandsgade 39, 7430 Ikast

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 300,00
Folkepensionist Ikast
DKK 180,00
fredag den 27.08.21

Kl. 15:00 - 18:00

Pernille Birkkjær Mortensen

Finlandsgade 39, 7430 (Salen)

Se på kort

fredag den 01.10.21

Kl. 15:00 - 18:00

Charlotte Larsen

Finlandsgade 39, 7430 (Salen)

Se på kort