Osteoporose

- også kaldet knogleskørhed

Her finder du de aktive tilbud vi har til dig med osteoporose (Knogleskørhed)

 

Vi har i efteråret 2021 kørt både Temadage samt et 8 ugers langt forløb til osteoporoseramte, også kendt som knogleskørhed.

Temadagene består af 2 fredag eftermiddage a' 3 timer, hvor du får en grundlæggende viden om din sygdom.

Osteoporose forløb er et 8 ugers forløb, hvor der bliver gennemgået teori, men hvor du også får mulighed for at afprøve og lære nye vaner på din egen krop.

Målet med dette forløb er at du kan tage din nye viden og erfaring med dig og bruge det i alle andre sammenhænge: på andre motionshold, i hverdagen, på arbejdet og dermed på enhver måde, gøre det der er bedst for din krop med osteoporose.

Kan vi samle nok interesserede igen, vil vi gerne køre en omgang mere, så er du interesseret, så ring og hør mere på 61709716.

 

Ellers er der mulighed for at tilmelde sig Osteoporose holdet, som kører kontinuerligt og uden sammenhæng med hverken forløb eller temadage.

Sorter efter

torsdag den 08.09.22

Osteoporose hold - ved Fysioterapeut Natacha Hald

  • Næsten fyldt
  • Ikast
  • torsdag den 08.09.22 kl. 14:30 - 15:30
Underviser 

Dette er holdet for dig med osteoporose (knogleskørhed), eller har forstadie til eller risiko for at få det.Vi træner kroppen på forskellige måder, hele tiden under hensynstagen til de anbefalinger der er for personer med osteoporose.Indholdet vil...

Se hold og info