• Pernille Birkkjær Mortensen

    Jeg er en smilende og engageret underviser/instruktør i min bedste alder (født i 1977). 
    Min uddannelse som fysioterapeut og min store erfaring i holdtræning gør, at jeg hurtigt kan tilrette de enkelte øvelser til de deltagere, der har behov for det.
    Jeg er ikke hverken gymnast eller danser, så hvis man har det bedst med at tælle takter osv. så er det ikke på mine hold, du skal være, men jeg vil garantere, at vi får sved på panden, mærker muskler vi ikke vidste, vi havde og samtidig får et smil på læben.

Gratis prøvetime i Morgen Fysio Flow - ved fysioterapeut Pernille Birkkjær Mortensen

For dig der har lyst til en god start på dagen og ugen.

Få kroppen gået igennem under kyndig vejledning, slip spændingerne og få styrken tilbage i kroppen.
Få hovedet med dig - klargør mindsættet og slip stress og tanker, så du får overskud til at tage nyt ind.

Træningen består af rolige, bløde og glidende bevægelser i stillinger, der tilgodeser netop din krop og dens begrænsninger. Foruden en kort opvarmning, afsluttes timen med afspænding. Der bliver brugt musik timen igennem.

FysioFlow er en træningsform, hvor kroppens bindevæv/fascierne er i fokus. Træningsformen er bl.a. med baggrund i yoga og med fysioterapeutisk viden oh kroppen og primært om bindevævet/fascierne.

Den fascie-orienterede træning har til formål at bevæge, strække og smidiggøre fascierne for dermed at opnå en bedre bevægefrihed i kroppen. Udover at øge bevægeligheden aktiverer træningen også kroppens ro- og hvilesystem.

Se de hold der kører fast her Morgen Fysio Flow - ved fysioterapeut Pernille Birkkjær Mortensen og Styrk kroppen med Fysio Flow og motion - ved Fysioterapeut Natacha Hald og Styrk kroppen med Fysio Flow og motion - ved Fysioterapeut Natacha Hald og Styrk kroppen med Fysio Flow og motion - ved Fysioterapeut Natacha Hald

Praktisk info

Medbring vand, håndklæde og evt. en varm trøje eller tæppe til afspændingen

Alle redskaber er i lokalet, men du må også selv medbringe måtte, tæppe, bælte eller andet, hvis du har det og gerne selv vil have med.

Nummer
220102 - Gratis prøvetime i Morgen Fysio Flow - ved fysioterapeut Pernille Birkkjær Mortensen
Første mødegang
mandag den 29.08.22 kl. 06:30 - 07:30
Adresse

Fantasien, Finlandsgade 39, 7430 Ikast

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 0,00
Folkepensionist Ikast
DKK 0,00
mandag den 29.08.22

Kl. 06:30 - 07:30

Pernille Birkkjær Mortensen

Finlandsgade 39, 7430 (Salen)

Se på kort