• Natacha Hald

    Jeg er uddannet fysioterapeut og nyuddannet fysioflow instruktør.
    Jeg glæder mig meget til at kombinere min nye viden med min praktiske erfaring fra fysioterapifaget.Jeg har i flere år undervist på forskellige hold tilbud til forskellige grupper.

    Jeg sætter en ære i at alle kan rummes på holdet, så jeg prøver at tilpasse træningen, så den passer til den enkelte på holdet.Til hver træning vil jeg gøre mit for at vi får sved på panden og smil på læben, for jeg synes det skal være sjovt og hyggeligt at komme til træning.

Kreativ workshop - Juletema

Er du vild med at være kreativ? Eller kunne du tænke dig at udfordre din kreative side noget mere?

På denne workshop vil vi vise dig forskellige teknikker til at få dine hjemmelavede julekort, til & fra mærker samt dit hjemmelavede julepynt til at shine lidt ekstra i år.

Vi skal lege med stencils, stempler, paste, glitter, embossing, farver og tusher. Det gør ikke noget at du ikke kender til ovenstående, vi skal nok tage dig i hånden hele vejen. Hvis du allerede kender til det, kan vi måske vise dig andre anvendelsesmuligheder og vi garanterer at det er i godt selskab!

Vi skal hygge os sammen og gøre lidt klar til julen.

Du vil få udleveret et kit, med materialer til at lave et julekort, nogle til & fra mærker samt julepynt. Vi viser, guider og hjælper alle igennem de forskellige teknikker og processer.

Der er planlagt to workshops med forskelligt indhold. Du kan deltage på workshoppene uafhængigt af hinanden, men der er også mulighed for at deltage på begge, da programmet er forskelligt.
Der vil være 2 undervisere, så vi har god tid til dig.

Vi håber at kunne inspirere flere til at være kreative med karton og papir.

Der skal beregnes max 75,- til materiale udgifter til kittet, som købes af underviserne på dagen.

Nummer
222182 - Kreativ workshop - Juletema
Første mødegang
søndag den 13.11.22 kl. 09:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Fantasien, Finlandsgade 39, 7430 Ikast

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 250,00
Folkepensionist Ikast
DKK 150,00
søndag den 13.11.22

Kl. 09:00 - 13:00

Natacha Hald

Finlandsgade 39, 7430 (Salen)

Se på kort