Udviklingsspor: Inspiration og Markedsføring

Vælg mellem følgende moduler, der giver dig inspiration til at udvikle aftenskolens tilbud og til arbejdet med markedsføring.

II:A – Tidens tendenser og udvikling via partnerskaber
Aftenskolens muligheder er mange. Dorthe Lykke Olesen har samlet op på samfundets nyeste tendenser og indsamlet eksempler på nye tiltag, LOF's afdelinger er lykkedes med. En klar tendens er, at meget udvikling lykkes bedst i partnerskab med andre organisationer og kommuner. Skoleleder Birthe Nørskov vil give nogle konkrete eksempler på, hvordan LOF Midtjylland arbejder med udvikling af nye tilbud i partnerskaber. På dette modul deler vi inspiration, som du kan tage med hjem til udvikling af din lokale aftenskole.

v. Birthe Nørskov, skoleleder i LOF Midtjylland og Dorthe Olesen, udviklingskonsulent i LOF's landsorganisation


II:B – Markedsføringskanaler – hvordan udnytter vi dem bedst
Markedsføring af LOF's tilbud kræver både ressourcer og strategiske overvejelser. På modulet få du overblik over, hvilke markedsføringskanaler, andre LOF afdelinger har gode erfaringer med at bruge. Vi arbejder også med, hvad der skal til for at udarbejde en markedsføringsplan.

v. Signe H. Damkjær, kommunikationskonsulent og Jacob Kofoed, IT-konsulent i LOF's landsorganisation

II:C – Ny i LOF's – Introduktion og velkommen (Kun 1. modulrunde)
På dette modul får du en kort introduktion til LOF's historie og til organisationens opbygning. Er du ny skoleleder eller ny i bestyrelsen er modulet en oplagt mulighed for at få overblik over, hvordan landsorganisation kan understøtte din afdeling. Du bliver måske også mere afklaret i forhold til, hvordan du bedst kan bidrage i din lokale LOF-afdeling. Vi kommer også ind på, hvordan LOF kan udnytte de samarbejdsmuligheder der er i den liberale familie. Mere erfarne LOF’ere, som har brug for at få genopfrisket ovenstående, er også meget velkommen til at deltage.

v. Kristian Snerle, organisationskonsulent i LOF's landsorganisation

II:D – Dansk politik i 40 år – hvad var det lige der skete? (Kun 2. modulrunde)
På dette modul får du 40 års dansk politisk historie formidlet gennem personlige fortællinger fra det politiske maskinrum. Jens Skipper Rasmussen giver os baggrund og indsigt i, hvordan det politiske system fungerer samt forståelse for, hvad der har ledt frem til den politiske virkelighed, vi oplever i dag. Hør bl.a. om eftervirkningerne af jordskredsvalget, skyggen fra den kolde krig, kulturkampen i 80’erne, kontraktpolitikken, kampen om førstefødselsretten til regeringsmagten, modernisering af de politiske kampagnemaskiner samt betydningen af spindoktorer, breaking news og fake news. Med en baggrund som ungdomspolitiker, byrådsmedlem, folketingskandidat og partisekretær for Venstre har Jens Skipper Rasmussen være helt tæt på den politiske udvikling gennem mere end 40 år. Dette modul er samtidig et eksempel på en af vores mange gode LOF aftaler til foredrag og debat.

v. Jens Skipper Rasmussen, sekretariatsleder, Coop

Se også vores moduler under udviklingssporet "Bestyrelsesudvikling"ved at klikke her.

Ved tilmeldingen skal du angive, hvilke moduler, du ønsker at deltage i. 
Husk at vælge et modul i begge modulrunder 
Tilmeld dig Idétræf her