Syng, spis og snak

Syng, spis og snak

Vi inviterer til en folkelig festaften med fællessang, samvær og spisning.

Glæd dig til at mærke det stærke fællesskab og den livsglæde, der opstår, når vi synger og spiser sammen.

Vi synger et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer os indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han åbner op for sit værkstedsarbejde omkring det at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med forfatter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

Om Rasmus Skov Borring
Rasmus Skov Borring er 37 år, pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”Merry PIANO Christmas” samt to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet.

Han er vokset op i efterskoleverdenen og er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. I løbet af de seneste år har han komponeret en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Pianisten interesserer sig for at skabe både en relevant formidling af sangene samt en æstetisk dimension i musikken – og for at give mennesker på tværs af generationer et godt afsæt for at tage del i kulturen omkring fællessang.

Se mere på www.rasmusskovborring.dk

Tilmeld dig Idétræf ved at klikke her