Om Idetræf

Idetræf er LOF's interne konference for udvikling og inspirationsudveksling. Idetræf er for alle os i LOF. Vi glæder os til at se dig!

Hvad er Idetræf?

Idetræf er LOF's årlige interne konference. Fokus for konferencen er udvikling af LOF med fokus på aktiviteter og organisation. En stor del af Idetræf handler også om udveksling af inspiration og erfaringer.

Konferencen strækker sig over 24 timer fra lørdag til søndag. Ud over det faglige program byder Idetræf på en festmiddag, fællessang og socialt samvær.
Idetræf er tilrettelagt af LOF's landsorganisation.  

Hvem er Idetræf for?

Idetræf er for alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og undervisere i LOF. Jo flere, der er til at arbejde videre med erfaringerne, når I kommer hjem fra Idetræf, jo bedre. Vi anbefaler derfor, at I kommer flere fra jeres afdeling. 

Hvad sker der på Idetræf?

På Idetræf får vi inspiration og ny viden fra eksterne og interne oplægsholdere. Programmet er sammensat af flere oplæg i plenum, workshops i mindre grupper og undervisning i valgfrie moduler.  
 
Det sociale samvær og den uformelle udveksling af idéer er en stor del af oplevelsen på Idetræf. Derfor inviterer vi til aftenfest lørdag aften, ligesom vi afslutter med en fælles frokost søndag. 


Hvad skal jeg overveje?

Inden du tilmelder dig, skal du overveje, hvilke af de valgfrie moduler du ønsker at deltage i. Det er også en god ide at overveje, hvad du ellers vil have ud af Idetræf, og hvad du vil bidrage med. På Idetræf kan du sparre med repræsentanter fra stort set alle LOF's afdelinger og med alle sekretariatets konsulenter.