Fortæl, spil og snak - med Bo "Bomuld" Hamilton-Wittendorff

Fortæl, spil og snak - med Bo "Bomuld" Hamilton-Wittendorff

Ærlig snak er lettest at forstå. Det står Bo "Bomuld" Hamilton-Wittendorff for. Glæd dig til en festlig aften rig på fortællinger og hygge.

Bo "Bomuld" Hamilton-Wittendorff er et kommunikationsmenneske fra Fyn. Han har mere end 25 års erfaring i at skabe lyst, begejstring, positionering og salg. Når han markedsfører et produkt, arbejder han særligt med, hvordan produktet skaber værdi for målgruppen. Han sørger derfor for, at salgsteksten bygges på virkelige fordele, gode intentioner, spændende oplevelser, og reelle handlinger og følelser.

Vi har inviteret Bo "Bomuld" Hamilton-Wittendorff til at lede os igennem vores festaften på Idétræf. Nøgleordene for aftenen er gode fortællinger, samtale, sang og hyggeligt samvær.

Undervejs i aftenfesten skal vi høre oplægget ”Kan du ikke lige holde min bæredygtighed?” og andre fortællinger, der sætter de fine og politisk korrekte ord i perspektiv. For ord er ikke længere nok! Der skal noget mere værdiskabende nærhed i budskaberne, akkurat som det gælder kommunikation generelt.

Aftenfesten byder naturligvis også på fællessang og gode snakke med LOF'ere fra hele landet.

Vi glæder os til at se dig!