Skolelærer
  • Bent Bjerregaard
    Skolelærer
    Er bl.a. uddannet folkeskolelærer og merkonom i organisation, erhvervsjura, personaleledelse og økonomi.  Arbejder i dag som skoleleder for LOF Holstebro-Struer-Lemvig.

Tag med LOF til Bruxelles

 

 Program:

Onsdag den 4. december

Kl. 0615   Busser starter i Nordjylland og kører ned gennem Jylland. I kan stå på efter nærmere aftalt plan.  Undervejs passende pauser og indkøbsmulighed i Harrislee.  Ca. 2115 ankomst Bruxelles - indkvartering på Bedford Hotel Brussels, 2 overnatninger.

Torsdag den 5. december

Kl. 0900 busafgang fra hotellet til Europa-parlamentet. Møde med Morten Løkkegaard og Søren Gade (MEP) samt evt. kolleger og rundvisning med forevisning af Plenarsalen (Parlamentssalen).  Herefter frokost i Parlamentets restaurant.   Kl.ca. 1430  Afgang fra Europaparlamentet. Under en "Panorama"-byrundtur i bus får vi fremvist byens vigtigste seværdigheder og institutioner. Herefter er dagen til frie oplevelser på egen hånd på og nær Grand Place.   Om aftenen evt. fælles middag i centrum - ej incl. i prisen (ca. 30-35 Euro pr. person).

Fredag den 6. december

Kl 0845 afrejse fra hotellet til Europa Kommissionen, hvor vi får en orientering om Kommissionens funktion og rolle som den udfarende kraft i forholdet til de andre EU-institutioner.   Der bliver frokostpause på egen hånd i EU-hovedkvarteret inden vi om eftermiddagen besøger Den danske Eurepræsentation, - altså Danmarks ambassade til EU, som er den største af alle danske repræsentationer i udlandet, hvor næsten alle danske ministerier har en repræsentant udsendt til. En medarbejder på repræsentationen fortæller om deres arbejde som mellemled til de danske myndigheder og EU-institutionerne. Midt på eftermiddagen forlader vi Bruxelles og kører via Zaventem mod Tyskland.

Fra Zaventem fortsætter vi et par timers kørsel gennem Holland til vort overnatningshotel i det vestlige Tyskland, hvor aftensmaden venter.

Lørdag den 7. december

Efter morgenmad fortsætter vi til den gamle Hansestad Bremen, hvor vi holder pause i byens centrum. Efter lidt tid på egen hnd (jo,- her er også et julemarked) slutter vi af med fælles frokost.  Herefter går turen videre nordpå via Hamborg og hjem mod DK med pause i Harrislee.  Efter pausen videre nordpå med afstigning respektivt aftalte steder.    Ret til ændringer forbeholdes.

Priser pr. person.
Grundpris i dobbeltværelse:     4695,-

Er du medlem af Venstre, rabat på 1000,- kr.

Tillæg for eneværelse:                1420,-

I prisen er includeret:

Bustransport i 4 dage

2 overnatninger i Bruxelles incl. morgenmad

1 overnatning i Tyskland incl. halvpension

Frokost i Europaparlamentet

Frokost på hjemrejsen i Bremen

Dansk rejseleder

Alle afgifter incl. dansk moms.

I prisen er IKKE includeret:  Evt. entreudgifter samt drikkevarer og lign. Turen laves i samarbejde med bl.a. Fogt-Rejser

Nummer
197599 - Tag med LOF til Bruxelles
Første mødegang
onsdag den 04.12.19 kl. 07:00 - 07:55
Undervisere
Adresse

Lokale 3, Lavhedevej 32, 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 4695,00
onsdag den 04.12.19

Kl. 07:00 - 07:55

Med Bent Bjerregaard

Lavhedevej 32, 7500 (Lokale 3)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom