Kom og mød Hjemmeværnets Flyvende Kapacitet

Denne aften vil byde på et spændende møde med Hjemmeværnets Flyvende Kapacitet, Hjemmeværnseskadrille 270.  Eskadrillen, der er hjemmehørende på Flyvestation Ålborg råder over to overvågningsfly med avanceret udstyr, og er med til at supplere og støtte Flyvevåbnets opgaveløsning.

Disse fly har været indsat i flere forskellige nationale opgaver så som grænsekontrol, bandekonflikterne og maritime patruljer. Senest har et af flyene været udsendt  i en international mission for Frontex (EU's agentur for ydre grænser og kystvagt) i Spanien.

Eskadrillechef Kaptajn Hans Henrik Grøn (HAN) tager dig med bag kulissen og giver blandt andet et indblik i eskadrillens historie, opgaver, fly, udstyr, krav til personellet samt missioner i ind- og udland. Dette garneret med billeder, film, anekdoter og oplevelser fra tjenesten i denne flyvende enhed.

Nummer
HH751900 - Kom og mød Hjemmeværnets Flyvende Kapacitet
Første mødegang
torsdag den 14.11.19 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Lavhedevej 32, 7500 Holstebro (LOF Huset)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 50,00
torsdag den 14.11.19

Kl. 19:00 - 21:30

Med Hans Henrik Grøn

Lavhedevej 32, 7500 (LOF Huset)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom