Kom og hør Søren Gade

Kom og mød/hør Søren Gade.

Søren Gade vil denne aften komme omkring sine visioner for fremtidens EU-samarbejde, i lyset af, at han stiller op som MEP kandidat.  Vi skal høre om livet som politiker på Christiansborg.

Søren Gade er en af landets mest populære politikere, -har været minister og har været nævnt flere gange som et muligt emne til V-toppen.  Han trak sig dog fra flere poster ifbm. bogen "Jæger i krig" af jægersoldaten Thomas Rathsack.

Søren Gade vil også fortælle om sin baggrund og opvækst - vejen ind i politik -, hvordan det var at være minister og tæt på magten.  Om de mange spændende oplevelser, der også følger med som minister,- de kontakter, man får og som han i dag nyder godt af.

Hvordan man også håndterer de svære beslutninger, som i sidste ende kan betyde døden for andre mennesker. Og hvilken betydning disse har haft for Søren Gade. Ikke mindst Søren Gades tab af sin hustru, sammenholdt med et arbejde som fyldte meget, og som foregik langt fra hjemmet.

Han kan også have en kommentar til, hvor afgørende netværk er. Kompromis og forhandling spiller ind i jobbet. Hvor vigtigt, at dialog og accept er der, med de mennesker, man omgiver sig med.  Efter et arbejde som direktør i en offentlig organisation, gik Søren Gade tilbage til politik.

Kom og oplev denne sympatiske og velformulerede vestjyde - Søren Gade.  TILMELDING NØDVENDIG

Aftenen er lavet i samarbejde med:
Med_tilskud_fra._RGB.jpg

 

 

 

Nummer
751968 - Kom og hør Søren Gade
Første mødegang
onsdag den 27.03.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Nupark Innovationscenter, Auditoriet, Struervej, 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 50,00
onsdag den 27.03.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Søren Gade

Nupark Innovationscenter, Struervej, 7500 (Auditoriet)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Yogaferie i Portugal

Tag med på yogaferie i sydens sol og varme,- vi laver yoga hver dag og skal bo på et fantastisk firestjernet hotel Maria Nova Lounge Hotel i Tavira/Algarve/Portugal.

Læs mere om turen her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom