Cinque Terre og Toscana

Tag med LOF og Jyllands-Posten på 8 dages eventyr, hvor vi oplever magiske Cinque Terre og Toscana. I Cinque Terre finder vi en af Europas smukkeste kyststrækninger, der tilmed er optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Vi oplever Cinque Terre både fra vand- og landsiden. Vi sejler til romantiske Portofino og eksklusive Santa Margherita. Cinque Terre betyder "De fem Landområder", og er den italienske kyst, når den er smukkest.

I Toscana skal vi rundt i det bølgende landskab og bl.a. besøge de spændende byer, Lucca med den imponerende bymur, Pisa med det berømte Skæve Tårn, Siena med Italiens måske smukkeste plads - Piazza del Campo - samt San Gimignano, der ligeledes er optaget på UNESCO's liste over kulturarv. Vi skal naturligvis også besøge en vingård, hvor vi skal smage på de liflige dråber.

Rejseleder Kim Ferrigno er blandt de danskere, der har størst kendskab til Italien og italienske forhold. I 1995 modtog Kim prisen "Tara d'Argento" af bystyret i Amalfi, som anerkendelse for hans indsats for turismen. I 1999 tildelte de italienske myndigheder Kim prisen "Premio Leonardo da Vinci", da de udnævnte ham til verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien på den tid. Som rejseleder deler Kim ud af sin viden med stor entusiasme og stort engagement.

Dagsprogram:

Dag 1: Fly til Italien, besøg i Sestri Levante. Dag 2: Dagsudflugt med sejltur tilPortofino og Santa Margherita i Ligure. Dag 3: Cinque Terre med vandretur, sejltur og besøg i de pittoreske byer. Dag 4: Udflugt til Lucca. Dag 5: Udflugt til Pisa med besøg i Domkirken og Dåbskapellet. Dag 6: Heldagsudflugt i Toscana's bølgende landskab, besøg i Siena og San Gimignano samt besøg på en vingård. Dag 7: Mulighed for udflugt til Firenze. Dag 8: Transfer til lufthavnen og fly til Danmark.

 

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Jyllands-Postens læserrejser og Albatros Travel

Nummer
187599 - Cinque Terre og Toscana
Første mødegang
onsdag den 08.05.19 kl. 08:00 - 23:55
Undervisere
Adresse

Afgangshallen, Flyvej, 7190 Billund

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 9998,00
onsdag den 08.05.19

Kl. 08:00 - 23:55

Med Bent Bjerregaard

Flyvej, 7190 (Afgangshallen)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom