Skolelærer
  • Bent Bjerregaard
    Skolelærer
    Er bl.a. uddannet folkeskolelærer og merkonom i organisation, erhvervsjura, personaleledelse og økonomi.  Arbejder i dag som skoleleder for LOF Holstebro-Struer-Lemvig.

Besøg på Ausumgaard

Tag med LOF på besøg på herregården Ausumgaard mellem Holstebro og Struer.

Ausumgaard har været i Lundgaard-familiens eje siden 1942, og i dag bor Kristian og Maria Lundgaard-Karlshøj på gården med deres tre børn.

Kristian er landmand og Maria er selvstændig psykolog. De har siden 2007 arbejdet målrettet med at åbne gården for omverdenen og drive stedet i en bæredygtig retning med respekt for stedets kultur og hstoriske værdier.

Kristian vil under besøget fortælle om gårdens historie og drift, samt om visionerne for landbruget og herregården i fremtiden.

Hør blandt andet om omlægningen til økologisk planteavl, produktion af bæredygtig energi på vindmøller og biogasanlæg, nicheproduktion af insekter og velfærdsgrise, gårdbutikken og de store årlige events, som trækker over 10.000 gæster til Ausumgaard i løbet af året.

Bemærk, at det meste af besøget foregår udendørs. Så praktisk tøj og fordtøj anbefales.

Nummer
E751901 - Besøg på Ausumgaard
Første mødegang
tirsdag den 17.09.19 kl. 13:30 - 16:00
Undervisere
Adresse

Hovedindgangen, Holstebrovej 101, 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
tirsdag den 17.09.19

Kl. 13:30 - 16:00

Med Bent Bjerregaard

Holstebrovej 101, 7500 (Hovedindgangen)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom