• Anja Christensen
     Min største baggrund og motivation for at undervise, er nok min allround viden inden for idrætsverdenen. Har personligt prøvet lidt af hvert. Klatret på de norske fjelde, krydset Atlanten i hjemmebygget sejlskib, set det meste af Europa i fugleperspektiv i min paraglider,- indviet Øresundsbroen på min kickbike og dyrket alverdens sporte på klubplan. Jeg har tidligere fungeret som landstræner for det danske paraglider landshold,- har en uddannelse som gymnastiktræner fra Elitesportsskolen i Aalborg og taget en Danse Pædagogisk Grunduddannelse ved Nordisk Teaterskole i Aarhus. Inden for det sidste års tid, - efter at have overstået to hofteoperationer, har jeg gennemført en Personlig Træner Uddannelse,- en uddannelse i Matwork Pilates og er pt. i gang med en større Pilates Comprehensive Uddannelse. Med devisen, "at man kan, hvad man vil", og at to nye hofter ikke skal sætte begrænsninger op for en -  tværtimod skal de ses som en ny begyndelse. Vel mødt på mine hold - det bliver ikke kedeligt,- lover jeg.

Inspiration til sunde salater - der mætter

Inspiration til sunde salater - der mætter

Vi skal på dette kursus lave lækre salater af alverdens grønt og frugt i både rå, syltet og bagt version. Vi skal ligeledes bruge ingredienser som quinoa, rug, spelt, kikærter, linser m.m. samt en dejlig masse mandler, nødder, frø og spirer.

Vi skal lave humus, tapenade, tzaziki, og bruge tid på at kæle om den gode dressing.

Også anretningen er vigtig. En salat skal se indbydende og lækker ud. Så vi skal prøve at arrangere vores salater på forskellig vis, feks. som Budda Bowls, farvestrålende salater pyntet flot af på store fade, inbydende sammenrørte salater i skåle og på glas og .....ja, her sætter kun fantasien grænser.

Vi slutter af med at arrangere alle vores frembragte salater på en stor buffet, som vi i fællesskab først beskuer og dernæst nyder før vi klarer den sidste opvask.   Materiale udgifter er inkluderet i prisen.

Husk en bøtte eller to, så du kan få et par smagsprøver af de overskydende rester med hjem til aftensmaden - eller til dagen efter.

Vel mødt og velbekomme!

Nummer
A197599 - Inspiration til sunde salater - der mætter
Første mødegang
torsdag den 31.10.19 kl. 09:00 - 12:00
Undervisere
Adresse

Lavhedevej 32, 7500 Holstebro (LOF Huset)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 250,00
torsdag den 31.10.19

Kl. 09:00 - 12:00

Med Anja Christensen

Lavhedevej 32, 7500 (LOF Huset)

Se på kort

Gode tilbud fra LOF

Læs dansk med Camilla

Camilla er seminarieuddannet med dansk som hovedfag. Derudover har hun en diplomuddannelse fra Aarhus Universitet i Dansk som Andetsprog for Voksne og unge udlændinge.

Se Camillas hold her

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom