• Pia Lago
    Pia Lago er certificeret lyengar *yogalærer. Går selv til ugentlige yogaklasser og deltager ofte på kurser med både danske og udenlandske yogalærere. Hun lægger vægt på, at undervisningen foregår i en afslappet atmosfære. 2 klasser er aldrig ens, og hun differentierer undervisningen, så alle udfordres efter det niveau, de er på.   Send gerne en sms til Pia på 4092 5162, hvis du en dag ikke kan komme. (se video)
  • fullName
    Jeg har praktiseret yoga siden 2007 og oplevet hvordan yogaen har hjulpet mig gennem en travl hverdag med job og små børn. Jeg har gennemført årskursus i yoga hos Yoga-Centret Region Midtjylland. Jeg er samme sted i gang med en 3 år lang uddannelse som Iyengar Yoga instruktør - en uddannelse hvor der er fokus på grundighed, sikkerhed, systematik og vedholdenhed. Sideløbende med min uddannelse, går jeg selv på et ugentligt yogahold og er jævnligt på workshop og kurser for at forbedre mig og indsamle inspiration. Jeg glæder mig til at undervise dig, uanset om du er ung eller gammel, nybegynder eller øvet, mand eller kvinde. Yoga er for alle. Yoga for krop, sind og sjæl.

Halloween Yoga

Med Pia Lago og Alice Nielsen

Kom med til en (u)hyggelig Halloween Yoga Workshop, hvor dejlige drejninger, berigende bagudbøjninger og rolige restorative asanas (øvelser) er i fokus. Efter denne workshop er du klar til at gå efteråret i møde med fornyet energi, velvære og varme i kroppen.  Der vil blive anvendt forskellge hjælpemidler ssom klodser, bælter og stole, så alle kan være med uanset niveau, alder og køn. Anbefales dog ikke til gravide. Der er udstyr i Yogalokalet.  Program:  kl. 9-12  Velkomst, opvarmning, drejninger og bagudbøjninger.  Kl. 12-13  Pause og frokost. Egen tid.  Kl. 13-15  Restorativ, afspænding og pranayama.  Der serveres kaffe og the. Medbring selv frokost,- der er køleskab.
Nummer
PA311020H - Halloween Yoga
Første mødegang
lørdag den 31.10.20 kl. 09:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

LOF-Huset, , 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 300,00
lørdag den 31.10.20

Kl. 09:00 - 15:00

Med Pia Lago

, 7500 (Yogasalen)

Se på kort