• Pia Lago

    Pia Lago er certificeret lyengar *yogalærer. Går selv til ugentlige yogaklasser og deltager ofte på kurser med både danske og udenlandske yogalærere. Hun lægger vægt på, at undervisningen foregår i en afslappet atmosfære. 2 klasser er aldrig ens, og hun differentierer undervisningen, så alle udfordres efter det niveau, de er på.  
    Send gerne en sms til Pia på 4092 5162, hvis du en dag ikke kan komme.


  • fullName
    Jeg er certificeret lyengar Yogalærer og har praktiseret yoga siden 2007. I min undervisning har jeg fokus på grundighed, sikkerhed, systematik og vedholdenhed. Timerne er forskellige fra uge til uge, nogle gange med et specielt fokus og andre gange "all round". Jeg samler inspiration fra diverse workshops og kurser ligesom jeg modtager ugentlig undervisning. Jeg glæder mig til at undervise dig, uanset om du er ung eller gammel, nybegynder eller øvet, mand eller kvinde. Yoga er for alle. Yoga for krop, sind og sjæl.

Efterårs YOGA workshop

Glæd dig til en dag, hvor du kun skal tænke på dig selv, og hvor du kan nyde yogaen uden forstyrrelser. Hele kroppen bliver arbejdet igennem, og vi afslutter med restorative og stressreducerende øvelser. Vi vil have fokus på klassiske stående og siddende øvelser, men også drejninger, bagudbøjninger og omvendte stillinger, hvor forskellige metoder anvendes for at komme dybere ind i stillingerne og for at kunne holde dem i længere tid.   Der vil være pause kl. 12:00 - 12:45, hvor du spiser din medbragte mad. Te, kaffe og lidt sødt vil være til rådighed.   Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skøn dag med yoga og velvære i fokus.  Undervisere denne dag er Pia Lago & Alice Nielsen.
Nummer
1125 - Efterårs YOGA workshop
Første mødegang
lørdag den 29.10.22 kl. 09:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

LOF-Huset,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 495,00
lørdag den 29.10.22

Kl. 09:00 - 15:00

Pia Lago

7500 (Yogasalen)

Se på kort