• Trine Flørnæss
    Udover min bachelor i sygepleje og mit diplom i sundhedspleje har jeg en coach uddannelse og har erfaring som underviser i tegnsprog og babytegn.Som sygeplejerske har jeg arbejdet med kvalitetsudvikling med fokus på helhedspleje og hygiejne. Jeg har arbejdet med rehabilitering af børn og unge og har erfaring i undervisning og vejledning. Jeg har arbejdet som børnesygeplejerske med fokus på for tidligt fødte og syge nyfødte børn. Som sundhedsplejerske har jeg arbejdet med hjemmebesøg, mødregrupper, undervisning og med hele familien i centrum.

Babymotorik for professionelle - dagplejere/pædagogere

Motorik for professionelle  

 

Bevægelse er sjovt og vigtigt – og det er faktisk muligt også at lave bevægelseslege selvom pladsen er trang. Motorik er en sjov og livsgivende måde at lege på. Vi vil lege forskellige øvelser ind og du vil lære en helt ny måde at lege med børn på.

  Baby Motorik er vigtigt i forhold til dit barns følelsesmæssige og fysiske kontakt gennem nærvær til dannelse af følelsesmæssig, social og intellektuel udvikling   På kurset gennemgår vi den motoriske udvikling og ser på sammenhængen mellem den sproglige- og motoriske udvikling. Der vil være masser af inspiration at hente og du vil få en masse ideer, som du umiddelbart kan anvende i din hverdag. Målgruppen er både 0-3 årige og 3-6 årige og materialet vil tilpasses jeres hold.   Kan med stor fordel kombineres med BabyTegn holdet.   Hvis datoerne ikke passer dig er du velkommen til at kontakte LOF eller os. Vi vil imødekomme ønsker for andre datoer og kan også flytte kurset direkte på jeres arbejdsplads, hvis i kan fylde et helt hold. Kurset kan eksempelvis lægges over 3-4 dage i dagtimerne, hvor i kan hjælpes med at passe børn undervejs, så alle får udbytte af kurset og der ikke skal frigøres ekstra økonomi til afspadsering etc.   Undervisningen gennemføres af en sundhedsplejerske uddannet i tegnsprog og motorik og med stor erfaring i undervisning i både sprog og motorik.
Nummer
T207597 - Babymotorik for professionelle - dagplejere/pædagogere
Første mødegang
tirsdag den 17.03.20 kl. 10:15 - 13:00
Undervisere
Adresse

LOF-Huset, , 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 120,00 480,00
tirsdag den 17.03.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 24.03.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 31.03.20
Er blevet afholdt
tirsdag den 14.04.20

Kl. 10:15 - 13:00

Med Trine Flørnæss

, 7500 (Sal 1)

Se på kort