• Steen Ole H. Jørgensen
    Har arbejdet som journalist på DR TV-Avisen og været leder og redaktør af DR's Provinsafdeling i Århus. Han har en master i design og produktion af multimedier, ligesom han har læst filosofi og teologi.  Hans helt store interesse er at formidle forståelse af vort samfund og individets position.

Stop den socialdemokratiske magtmaskine.

Foredrag og debat.

I et halvt århundrede fra midt i 1920-erne til midt i 1970-erne var Socialdemokratiet styret af en vision om at skabe et mere lige samfund med velstand og velfærd for alle.  Men den politiske vision døde i 1970-erne. Værdibaseret politik blev erstattet af administration, uigennemsigtigt bureaukrati, samt klientgørelse og tingsliggørelse af de svageste medborgere.

I begyndelsen af 1900-tallet skabte Socialdemokratiet en politisk styret administration med navnet "Kommunesocialisme". Partiets strategi var...og er...at sidde på magten i det decentrale politiske og administrative system.  Den socialdemokratiske magtmaskine finder vi overalt i staten, regionerne og kommunerne. Den socialdemokratiske magtmaskine fremmer ikke udviklingen af mere direkte demokrati på alle samfundsplaner.  Den skader sammenhængskraften, udhuler retsstaten og forhindrer nye demokratiske tiltag. Den lukker magten og centraliserer magten. 

Få personer udøver derved magten bag lukkede døre i en tid, hvor kravet om borgerinddragelse, borgerindflydelse og selvbestemmelse lyder meget tydeligt i den politiske debat om retsstaten og demokratiet.
Nummer
1140 - Stop den socialdemokratiske magtmaskine.
Første mødegang
onsdag den 08.03.23 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

LOF-Huset,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Foredrag
DKK 100,00
onsdag den 08.03.23

Kl. 19:00 - 21:00

Steen Ole H. Jørgensen

7500 (Sal 2)

Se på kort