• Sofie Münster
    Sofie Münster står bag den metode, hun kalder for "tilknytningsbaseret opdragelse", der hjælper forældre med at opdrage deres børn på en måde, der samtidigt styrker det følelsesmæssige bånd mellem dem. Sofie er også stifter af den velbesøgte portal Nordic Perenting, der tilbyder forældre artikler og viden om opdragelse, kurser og en-til-en forløb for forældre i hendes klinik i København. Derudover er hun fast børne-og forældrerådgiver på Go ' Morgen Danmark på TV  2.

    Oprindeligt er hun uddannet kandidat i statskundskab og har efterfølgende taget en BA-grad i psykologi fra Københavns Universitet.  Sofie er selv mor til tre piger.

Sådan ruster vi børn til livet,- 6-15 årige

Sofie Münsters foredrag viser, hvordan vi som voksne ruster børn til livet - konkret, anvendeligt og med masser af humor. Foredraget er baseret på den nyeste internationale forskning og er fyldt med massevis af konkrete eksempler på, hvordan man bygger børn op som mennesker, så de bliver rustet til at klare modstand, udfordringer og fejltagelser.

Omdrejningspunktet er at hjælpe børnene til at få det godt med sig selv, og hvordan de lærer at stå fast på det, de tror på,- også selvom deres omgivelser rykker i dem og presser dem til at gå på kompromis med sig selv. Det er noget alle børn har brug for i en tid med sociale medier, fokus på præstationer og undersøgelse efter undersøgelse, som viser at flere børn føler sig pressede, ensomme og stressede.

Gennem massevis af eksempler får forældre inspiration til, hvordan de udvikler stærke værdier hos børnene, så de opbygger personlig integritet og selvværd og lærer at handle i forlængelse af, hvad der er rigtigt for dem, frem for at gå efter popularitet eller ydre anerkendelse. Sofie giver eksempler på, hvordan forældre er tydelige voksne, der sætter grænser og opstiller forventninger på en måde, som får børnene til at vokse og udvikle selvstændighed og selvreguleringsevne - og så børnene tager det til sig uden, at man behøver at skælde ud, blive vred, bruge straf eller ty til lange forhandlinger.

Sofie giver også værktøjer til, hvordan forældre via de nære relationer til børnene, giver dem mod til at turde fejle, prøve sig frem og spørge om hjælp, når de er i tvivl.
Nummer
1148 - Sådan ruster vi børn til livet,- 6-15 årige
Første mødegang
onsdag den 10.05.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Holstebro Bibliotek,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Foredrag
DKK 100,00
onsdag den 10.05.23

Kl. 19:00 - 21:00

Sofie Münster

7500 (Bibliotekssalen)

Se på kort