Retningslinier m.h.t. Corona

Retningslinier m.h.t. Corona

Juhuu ingen restriktioner mht vores hold længere !!

Vores retningslinjer mht. coronavirus

Opdateret den 13-08 2021

Så er vi fuldt tilbage

De få restriktioner der er tilbage berører ikke vores aktiviteter. Men brug fornuften og hold afstand når du kan, vask hænder og luft ud.

 

 

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja - myndighederne har vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente, når du går til aftenskoleundervisning hos LOF Holbæk-Lejre i efteråret. Vi opfordrer til, at du også selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig.


Offentlige undervisningslokaler
En stor del af vores undervisning foregår i offentlige lokaler, fx svømmehaller, folkeskoler, biblioteker, kulturhuse osv. Vi er i løbende dialog med kommunerne omkring deres tiltag på undervisningsstederne. Vi har planlagt efterårets kurser med udgangspunkt i, at vi kan afholde undervisning som vi plejer. Det betyder dog, at vi kan blive nødt til at justere antallet af deltagere på holdene, eller helt aflyse, når vi kender de endelige retningslinjer for hvert undervisningssted. Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du blive kontaktet direkte.

Medbring også gerne egen håndsprit, da vi ikke kan garantere, at der altid er håndsprit til rådighed i de offentlige lokaler.

Egne undervisningslokaler
Vi har heldigvis også egne undervisningslokaler. Her har vi i højere grad mulighed for at bestemme rammerne for undervisningen. I egne undervisningslokaler sørger vi bl.a. for synlig information om anbefalingerne vedrørende afstand og god håndhygiejne, så alle husker at tage de rette hensyn.


I LOF Holbæk-Lejres egne lokaler gælder følgende retningslinjer:

God hygiejne
Der vil være håndsprit tilgængeligt i hvert undervisningslokale.  Der er også god mulighed for håndvask med flydende sæbe og papirhåndklæder.

I vores egne lokaler vil der desuden være antibakterielle servietter til desinfektion af overflader og udstyr, så du kan desinficere remedier før brug.

Afstand
Vi har nedsat deltagerantallet på de hold, hvor det er nødvendigt, for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand.

Mundbind/ visir
ikke nødvendigt

Minimal kontakt
Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. Medbring desuden dit eget udstyr, når du kan – fx yogamåtte, pensler, sakse osv. Og mød gerne op omklædt til undervisningen i det omfang, det er muligt.

Af praktiske årsager vil der ikke blive afsprittet remedier efter hvert hold, så vask eller sprit hænder inden og efter undervisningen!

Tak fordi du viser hensyn
Alle vores undervisere er klædt på til at undervise med disse ekstra forholdsregler. Tak fordi du også hjælper os med at få undervisningen til at glide lidt nemmere.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd.

  • Hold god afstand til andre i det omfang, det er muligt.
  • Vask dine hænder før, under og efter undervisningen eller brug håndsprit – medbring gerne selv håndsprit.
  • Host eller nys altid i ærmet.
  • Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram.
  • Bed andre om at tage hensyn til dig.
  • Mød op omklædt op til undervisningen
  • Medbring gerne eget udstyr i det omfang, det er muligt.
  • Brug mundbind korrekt

Vi opfordrer til, at du tager hensyn til dine medkursister og undervisere, hvis du har været ude at rejse til områder, der frarådes af myndighederne. Vi anbefaler, at du venter med at møde op til undervisning indtil 2 uger efter hjemkomst.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer hvis du har sygdom symptomer. Er du i tvivl, om du er syg, råder vi dig til at blive hjemme. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med coronavirus, beder vi dig også om at blive hjemme.

Særligt for foredrag
Vi overholder forsamlingsforbuddet og afstandskravet ved vores foredrag og debatter og har derfor sat deltagerantallet ned.

Særligt for bevægelseshold
På bevægelseshold tilstræber vi at overholde afstandskravet.  Vi opfordrer til, at du på alle vores motionshold medbringer din egen trænings- og yogamåtte. Eller som minimum medbringer et tæppe/lagen. Du skal møde omklædt til undervisningen i det omfang, det er muligt ( Gælder ikke ved varmtvandstræning)

Særligt for musikundervisning og sang
På vores musik- og sammenspilshold opfordrer vi til, at du vasker hænder/afspritter dine hænder før og efter brug af instrumenter. Vi stiller også antibakterielle spritservietter til rådighed til desinfektion af udstyr – dog henstiller vi til at begrænse brugen af disse for at skåne instrumenterne mest muligt. Medbring gerne eget instrument/computer, hvor det er muligt.

Der kan gælde yderligere, specifikke retningslinjer for enkelte hold og fagområder. Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende retningslinjerne, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk