• Paola Edwards

    Til dagligt arbejder jeg som Learning & Leadership Development Manager i konsulentbranchen. Privat, har jeg altid været fascineret af sund kost og mad, fordi det har passet til min livsstil med masser af sport, dans og yoga – og har gennem tiden eksperimenteret med flere kostretninger som de seneste syv år har været veganske. Jeg har to børn, som dagligt er det bedste kritikere, på det jeg nu kreerer i køkkenet af både sødt og saltede. Jeg er certificeret Kost og ernæringscoach, har på det internationale kulinariske institut Rouxbe gennemført 3 måneders ’Plant-based cooking’ og 4 måneders ’Essential Vegan Desserts. Når tiden tillader det, laver jeg også vegansk mad på Yoga retreats.

Veganske desserter

Der kan være mange grunde til at skære mælk og æg ud af dine kager og desserter. Nogle gør pga allergener, andre gør det pga sundheden, miljø eller dyrevelfærd. Men uanset hvad skal desserter stadig være velsmagende og smukke. På denne workshop lære du de basale færdigheder i veganske desserter, hvor du lærer at erstatte æg, smør og mælk med planter. Vi skal blandt andet lave raw cakes, muffins, lagkager osv. Vi arbejder primært med naturlige råvarer, med minimale veganske erstatningsprodukter.

På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne.

Praktisk info

Medbring: Din allerbedste skærekniv, et forklæde, en karklud, et viskestykke og plastikbeholdere til evt. rester. OBS: Udgift til råvarer på 250 kr afregnes med underviser på dagen.

Nummer
431386 - Veganske desserter
Første mødegang
lørdag den 04.02.23 kl. 15:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Holbæk By Skole - Bjergmarken, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 390,00
lørdag den 04.02.23

Kl. 15:00 - 20:00

Paola Edwards

Bispehøjen 2, 4300 (Blok M, Skolekøkken)

Se på kort