• Charlotte Fung Munksgaard

    Charlotte Fnug Munksgaard er skønheds iværksætter, og passioneret omkring skønhed. Hun har været i skønhedsbranchen i over 30 år, i ledende stillinger i både salg og indkøb. Hun er tidligere chef for kosmetikafdelingen i Kastrup lufthavn.  De sidste 19 år som selvstændig, hvor hun udvikler egne skønhedsmærker. Hun kender branchen ind og ud. Og deler gerne sin store viden.

Lær at lægge en naturlig makeup

Er det svært at finde sminke der passer til dig?

Der er mange farver og det er svært, at finde den farve, der passer dig. Du lærer, hvordan du lægger en sikker og naturlig sminke, der dækker og holder fint hele dagen. Du lærer, hvor naturlig sminke kan være, uden du virker for makeuppet.

Der bruges 100% naturlig makeup, hvor fokus er naturlighed for din hud. En makeup, hvor der er taget stilling til, hvilke indholdsstoffer der benyttes til gode for din hud og miljøet.

Har du en datter der er begyndt, at vise interesse for makeup, kan I komme sammen. I lærer, hvor let I selv lægger en fin makeup og hvordan man bliver opmærksom på hvilke indholdsstoffer, man bør undgå i sin kosmetik. Eller tag din veninde med til en hyggelig venindeaften, hvor du er i fokus under kyndig vejledning.


Praktisk info

Du skal ikke medbringe noget selv.

Nummer
432015 - Lær at lægge en naturlig makeup
Første mødegang
torsdag den 12.10.23 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

LOF Holbæk-Lejre, Sports Allè 5B, 2 TV, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
torsdag den 12.10.23

Kl. 19:00 - 21:00

Charlotte Fung Munksgaard

Sports Allè 5B, 2 TV, 4300 (Lokale 7)

Se på kort