26.11.21 - Vær opmærksom på at der kan være krav om coronapas på nogle af de steder vi har undervisning. Vi opfordrer derfor alle deltagere og undervisere til at have et gyldigt coronapas. Læs mere her

  • Daniel Brophy

    Jeg er født og opvokset i New Jersey, USA og uddannet i billedkunst og kunsthistorie på Kean University i New Jersey. Jeg har udstillet i New York, New Jersey, Florida, Polen og Danmark. 

Papir litografi: Gummi arabicum fototryk på papir

På denne workshop får du mulighed for at prøve at omsætte ideer og tegninger til grafiske tryk på papir med kreativ vejledning. Teknikken der arbejdes med, hedder papir litografi, hvor der bruges gummi arabicum, farve og en fotokopi af dit motiv til at trykke dit foto eller tegning på kunstpapir. Resultatet er altid unikt og ofte overraskende og smukt med en drømmelignende karakter. Der vil være god tid til at eksperimentere og komme i flow.

På workshoppen bliver der mulighed for at:


skabe noget med sine hænder

lære hvordan et billede kan bygges op

lege med perspektiv og lyskilder

få et personligt kunstværk med hjem, for eksempel din egen serie af julekort eller kunst til julegaver til venner og familie.Medbring  selv: Din computer, samt et fotografi eller en tegning som du gerne vil trykke (på en digital fil). Vi har afsat tid til at redigere billedet i fotoshop inden du trykker det i hånden og tryller dit billede om til unik kunst - det kunne være inspireret af julen. Drikkevarer og snacks. Tøj der må blive beskidt eller et forklæde.

Praktisk info

Kom i tøj og sko der må blive beskidt.

Nummer
403342 - Papir litografi: Gummi arabicum fototryk på papir
Første mødegang
lørdag den 04.12.21 kl. 13:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

American Dream Galleri, Munkholmvej 19, 1.th., 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 255,00
lørdag den 04.12.21

Kl. 13:00 - 16:00

Daniel Brophy

Munkholmvej 19, 1.th., 4300 (Lokale)

Se på kort