Persondata

Vi passer godt på dine data

Personoplysninger
Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. LOF Holbæk-Lejre opbevarer dine afgivne transaktionsoplysninger i 5 år, til udløb af et helt år, da det er et lovkrav i bogføringsloven.  

Du kan til hver en tid få oplyst hvilke oplysninger LOF Holbæk-Lejre har registreret om dig ved at kontakte os. Skulle du ønske at få  slettet eller ændret visse oplysninger, så kontakt os på post@lofholbaek.dk eller telefon 40359986.

Som registreret hos LOF Holbæk-Lejre har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Når du tilmelder dig et kursus hos LOF Holbæk-Lejre vil du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse,  telefonnumre, fødselsdato. Folkeoplysningsloven kræver desuden at du skal oplyse dit fulde cpr.nr.  hvis du tilmelder dig kurser uden for din hjemkommune.

LOF Holbæk-Lejre sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand medmindre det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring overfor dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret det. Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket ved at kontakte os. 

Dataansvarlig er LOF Holbæk-Lejre.

Hvis du fremsender personoplysninger på mail, opfordrer vi dig til at bruge sikker mail. Alle medarbejdere kan modtage sikker mail. Du kan læse om hvordan du gør her

Du kan læse hele vores privatlivspolitik for kursister her