Handelsvilkår - Aflysning

Hvad sker der hvis der aflyses en mødegang på dit kursus ?

Det kan ske en underviser bliver syg eller lokale ikke kan bruges. Hvis vi er nødt til at aflyse en undervisningsgang sender vi en sms til dig, lige så hurtigt vi ved det. Har du opgivet et fastnet nr. prøver vi at ringe til dig, og lægger besked på evt. telefonsvarer. Vær derfor sikker på at vi har dit rigtige telefonnummer, og at du tjekker din telefon. Det vil spare dig for ærgrelsen ved at gå forgæves.

Der tilbydes en mødegang som erstatning hvis det er muligt, som oftest ved at kurset forlænges.

Du vil få pengene tilbage for den aflyste mødegang, hvis der ikke kan tilbydes en mødegang som erstatning.  Hvis beløbet er mindre end 100 kr. vil de ikke blive udbetalt, men sat som tilgodehavende.

Dette gælder ikke for den første aflyste mødegang i varmtvandstræning. Prisen for varmtvandstræning inkluderer en evt. aflyst mødegang.

Hvis du har betalt med dankort, behøver du ikke at foretage dig noget, mens hvis du har betalt via en bankoverførelse, bedes du venligst sende os dine bankoplysninger (registreringsnummer og kontonummer), således at vi kan tilbageføre pengene til dig. Du kan sende sikker mail til alle medarbejdere.

Der kan gå op til 7 arbejdsdage, før pengene er gået ind på din konto.

Der udbetales ikke kontanter på kontoret.

Du kan også vælge at lade pengene stå på din konto hos os til det næste kursus du gerne vil på.

Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder.