Hvad er lykken?

  v/Svend Brinkmann

  Svend Brinkmann er en af de stærkeste stemmer i debatten om tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Hans bøger er ligesom hans meninger populære og konstant på bestsellerlisterne over fagbøger. Nu har du endelig mulighed for at opleve Svend Brinkmann live i Holbæk  til et både tankevækkende, højst aktuelt og underholdende foredrag.

  Mennesker har formentlig altid reflekteret over, hvad lykken er: Er lykken at leve op til normer for et ærefuldt liv? At opleve mest muligt inden det er for sent? Eller at udleve sit fulde potentiale?

  Mange har historisk kæmpet for retten til at være lykkelig, men i de senere år er ideen om lykken imidlertid ved at skifte fra at være en ret og til at blive en pligt. For det lykkelige menneske er et produktivt menneske, og der ansættes derfor Chief Happiness Officers i virksomheder, og nationer brander sig på internationale lykke-indexer. Lykken er blevet en pligt, som den enkelte selv har ansvar for at skabe. Det lyder næsten helt ulykkeligt!

  Med udgangspunkt i den anmelderroste bog Vi er det liv, vi lever (marts 2021), der handler om en 93-årig kvindes liv med glæder os sorger, undersøger Svend Brinkmann også, om skæbnen stadig spiller en rolle i menneskers liv? Er det lykkelige liv et, hvor man er sin egen lykkes smed, eller måske snarere et, hvor man forsoner sig med sin skæbne?


  Praktisk info

  Dørene åbnes kl. 18.30. Du møder bare op, du skal ikke bruge en "billlet". Vi har en liste over de tilmeldte, som vi krydser af i døren.

  Nummer
  404935 - Hvad er lykken?
  Første mødegang
  torsdag den 06.10.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Holbæk Seminarium, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 225,00
  torsdag den 06.10.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Svend Brinkmann

  Seminarieparken 2, 4300 (Kuben)

  Se på kort