Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

  v/Jytte Vikkelsøe


  Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?


  Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.


  I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« (2017) er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.


  Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre – hvem ved … måske helt til døden jer skiller.


  Praktisk info

  Dørene åbnes kl. 18.30. Du møder bare op, du skal ikke bruge en "billet". Vi har en liste over de tilmeldte, som vi krydser af i døren.

  Nummer
  404939 - Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
  Første mødegang
  mandag den 28.11.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Boxen, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 150,00
  mandag den 28.11.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Jytte Vikkelsøe

  Østre Havnevej 11, 4300 (indgangen)

  Se på kort